Kā noteikt kopēju režīmu mijiedarbība?

D

desperado1

Guest
Ir atšķirīga darbības pastiprinātājs, jums ir divi termināli, pozitīvs, VP un negatīvas, Vn.Tādēļ jums ir starpība signāls Vd = Vp-Vn, un kopējā režīmā signālu, VCM = (Vp Vn) / 2.
Esmu lasījusi, ka viņš pastiprinātājs darbojas pareizi, ja kopējā režīmā spriegums ir iestatīts pareizi ar kopēju režīmu atgriezeniskā cilpa.Ja kopējā mode DC spriegumu nav noteikts pareizi, pastiprinātāja piesātina tās sliedes (vai nu VDD nu VSS), un tā nevar pastiprinātājs diferenciālo AC signālam.
Mans jautājums ir, kā mēs varam noteikt kopēju režīmu feeback cilpa ar diferenciālo pastiprinātāju?

Jums vajadzētu noteikt spriegumu uz punktu, kas var padarīt jūsu circuit strādā normāli.

lwjbh wrote:

Jums vajadzētu noteikt spriegumu uz punktu, kas var padarīt jūsu circuit strādā normāli.

Tas varētu būt noderīgi, taču mazliet Advanced: http://www.circuitdesign.info/blog/2008/10/a-compact-common-mode-feedback-loop-using-a-pmos-triode-device-for- CMFB /

Ja jums nepieciešama palīdzība, tikai post comment there.

vienkārši runājot, jums nepieciešams izveidot izejas CM sprieguma detektors.atklāti izejas CM spriegumu tad ir jāiet uz "salīdzināšanai", jo jūs vēlaties zināt "Vai ir diezgan tuvu vajadzīgajam CM spriegums vai nav."Tad jums ir nepieciešams veikt negatīvo atgriezeniskā cilpa lai tad, kad produkcija CM spriegums ir mainījusies, pastāv mehānisms, lai CM spriegumu atpakaļ, cik tas suppoed būt.

arī, kad runa ir par CMFB, jūs uztraucaties par produkcijas kopējā režīmā sprieguma, kas nav ieguldījumu kopējā režīmā sprieguma.Kur ir nenoteikts aizplūšana spriegums ir, ja Jums nepieciešama atgriezeniskā saite, lai iegūtu kontroli.varbūt jums saprast pareizi, bet tikai no jūsu teksta, šķiet, man jums bija kādas nesaprašanās.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back