Kā noteikt JTAG pins ražošanas kuģa?

M

mtarek16

Guest
Hi all,

Man ir ražošanas PCB - Mp3 atskaņotājs valde - ka es zinu, ir JTAG interfeisu.

Ņemot vērā, ka mp3 ir ARM kodols Mani jautājumi ir šādi:
1.Vai ir veids, kā atrast šos JTAG pins, vai tas ir tikai savvaļas guesses?(Saskarne nav standarta ARM vienu gan, spēlētāja SoC pakļauj tikai 5 vai 8 adatas, atkarībā no modeļa)

2.Kā noteikt funkciju katra tapa?VCC un GND ir viegli identificēt, tad, iespējams, nākamā vienkāršākais lieta ir noteikt sistēmu reset pin, pēc tam es nezinu, kā rīkoties.

Šeit ir pakļauti pins "funkcijas (kāds mainīja to pirms):
GND
nSRST
TDO (augsta pretestība)
TCK (Nolaižamo)
TMS (pullup)
TDI (pullup)
nTRST (Nolaižamo)
VCC

Jūs vēlaties zināt, kas pins ir kas signāli?

bet jūsu sūtījums nav skaidrs.
vai vēlaties, lai identificētu jtag signāliem th rokas ic pati vai vēlaties to savienotāju sniegta.

srizbf
8thmay2010

Es mēģināju noskaidrot, cik es varētu, bet šķiet, ka man neizdevās.

Es neesmu runājot par savienotāju though.Mp3 atskaņotājs valde ir System-on-chip (SOC), kuru pamatā ir ARM vienu.Tomēr JTAG interfeisu iedarbojas ar SoC nav standarta 10 - vai 20-pin ARM interfeisu.tas ir tikai 8 pins, un par to nav pin dokumentu par to, kur tie atrodas vai kas ir funkcija no katras.

Tātad, pirmais jautājums bija, kā atrast šos pins, pirmajā vietā?Ņemot vērā to, ka nav dokumentu, bet es zinu, ka jābūt JTAG interfeisa, ir veids, lai noteiktu, ka īpašos kopumu tapas ietver JTAG interfeisu?

Tāpat, atkal bez dokumentāciju, zināt funkciju katra pin, tas būtu mainīt inženierijas, kā tas, kas būtu jādara?

Kāds jau ir atrast un identificēt visu JTAG pins manā spēlētāja padome (kā sākotnējā post), es tikai vēlos zināt, kā viņš ir darīts tas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back