Kā noteikt IC ieejas un izejas?

M

moh_monem43

Guest
Kā es noteikt ieejas un izejas no Ic ir bez datu lapapaldies

mmm jums nav.Ja jums ir vienkārša tranzistors jūs varētu uzminēt, bet ar lielāku IC tas nav iespējams.

Lasīt daļa numuru IC, un pēc tam meklēt ražotāja mājas lapā (vai Google), lai datu lapas.Ja nevarat decypher logo vai numuru, pēc viņiem šeit un kāds varētu atzīt to.Fotogrāfiju vai skenēšanu var palīdzēt.

Sveiki
Attiecībā uz jebkuru IC, lai pārbaudītu to izejvielu un produkcijas. Pirmajā I / O saskarni ar ārpus signālu Vides būtu izsekot pie izejas pusē un pie Output apstrādāti dati pilnīgai darbībai mikroshēmu tiek aprēķināts
Pārbaude IC var būt Darbības frekvence un funkcionalitāte, bet nezinot to izejvielu un produkcijas ir grūti izsekot

Paldies par visuJa man ir pilnīga shēmas un es zinu, signāli par katru kāju.Tad es varētu atklāt ievades un izvades kājas IC, vai ne?

par ics mums vajag datu lapu n bez datu lapu, mēs nevaram pārbaudīt tās I / O pins bet jā tranzistori ir iespējams bez datu lapā.

Ja tas ir tīrs digitālais IC un, ja jūs zināt, kur ir VCC un GND tapas var izmantot šādi:
Piesakies VCC un GND un savienot citu tapas pa vienam, lai VCC un GND sile rezistoru un pašreizējo metru.Ja jūs atklāt pašreizējās lai VCC vai GND tas nozīmē, ka pin ir izeja.Ja nav konstatēti pašreizējo tas nozīmē, ka pin ir ievadi.

Arī es dont domāju, ka u var darīt bez datu lapās ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back