Kā noteikt (HyperTerminal) nosūtīt AT komandas

N

nofnof

Guest
Hi everybody,

Es gribu nosūtīt AT komandas T26 Ericsson mobilo izmantojot RS-232 Cable, kā es varu noteikt HyperTerminal, lai sazinātos ar šo mobilais?piezīme: HyperTerminal ir programma, kas Windows XP piederumi

THANKS

Vispirms ir izvēlēties COM 1/2/3...port un iestatiet to 19.200 bps, 8, N, 1
tad mēģiniet ar AT string ...
Tu esi pievienots tiesības RS232 kabelis ...?

parasti iekšējais modems ir arī plāno pie dažiem COM portu,

jūs vienkārši atvērt COM portu, kas atbilst modemu ..

mašīnrakstīšanas uz hyperterminal būs izsūtīt datu modemu

AT ...

Izmēģiniet šo termināls programmatūra:h**p://www.rfinnovations.com.au/Uploads/Images/RFI-Interm Rev1.1(1).zip Jūs varat noteikt AT komandu kā string un nosūta to ar vienu klikšķi no jūsu peles (izmantojiet pogas funkciju).
Acīmredzot jums ir jāizveido ostas atbilstību citām beigām ar ātrumu, bits, vienlīdzību uc

IanP wrote:

Izmēģiniet šo termināls programmatūra:

h ** p: / / www.rfinnovations.com.au / augšupielāde / Images / RFI-Vidēja% 20Rev1.1 (1). zip

Jūs varat noteikt AT komandu kā string un nosūta to ar vienu klikšķi no jūsu peles (izmantojiet pogas funkciju).

Acīmredzot jums ir jāizveido ostas atbilstību citām beigām ar ātrumu, bits, vienlīdzību uc

misley wrote:

Vispirms ir izvēlēties COM 1/2/3...port un iestatiet to 19.200 bps, 8, N, 1

tad mēģiniet ar AT string ...

Tu esi pievienots tiesības RS232 kabelis ...?

Kad sākat HT (hyperterm. ..) jūs izveidojat savienojumu, jūs dodat nosaukumu, tad, izvēlēties interfeisa (modem, BT, COM1.2.3 ostu utt ..) un izvēlēties pareizo setings par savienojumu ... Jūs to var izdarīt vēlāk, File / Properties bet jums ir apturēt un atsākt savienojuma pēc iestatījumu maiņu ...
When I wrote AT string es domāju, ka jūs AT un tad Enter!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back