Kā nokļūt sākās ar 8051 atvasinājums SoC & C programm

C

czpir

Guest
Kā var sākt ar 8051 atvasinājums SoC un C plānošanu pats.

[Quote = czpir] Kā var sākt ar 8051 atvasinājums SoC un par to pašu. [/Quote] C programming Man zināma pieredze 8051 atvasinājums. Varbūt es varētu dot jums kādu mājienu. :)

Thanks Waterman Es būtībā lokking palīdzību uz, izmantojot I / O pins saskarnes ārējo atmiņu vai līdzīgas ierīces, piemēram, Ethernet Chip atmiņu.

Tā izklausās, ka jūs mēģināt izmantot atmiņas samērot IO tehnika ārējiem reģistriem (kas nav SFR), lai kontrolētu jūsu chip. Šī metode tiek plaši izmantotas 8051 atvasinājumiem, tādiem kā kontrolēt kontrolieriem. Tas ir tāpēc, ka standarta 8051 ICE ar pārdevēja īpašu adapteri varētu izmantot debugging. Lai piemērotu šāda veida, jūs varētu izmantot PBYTE [] vai XBYTE [] (Es domāju, ka jūs izmantojat K_e_i_l C51 kompilators) piekļūt ārējai reģistri un kontrolēt savu mikroshēmas. Sīkāku informāciju, skatiet lietotāja rokasgrāmatā kompilatoru lietojat. Ceru, ka tas palīdz!

Dear Waterman Paldies! Jā tas ir tas, ko es cenšos darīt. Es apskatīt rokasgrāmatas. Lūdzu, dariet man zināmu, ja atmiņas kartētas I / O prasītu papildu komponentiem, ko izmanto adresi dekodēšanas? kā 7XX374 vai kaut kas cits vai es varu savienot atmiņas ierīci taisni? Papildu es varu izmantot jebkādas 8051 ports Atmiņas kartēta I / O vai man būtu atkarīgs no ostas ostu B?

Tas ir atkarīgs. Nesen, es mikroshēmu ar tikai 7 ārējiem reģistriem. Es samērot šo reģistru, lai 0xxxh, 1xxxh, 2xxxh, ~ 6xxxh. Tas ir es XBYTE [0x0000], XBYTE [0x1000 ],... piekļūt šo mikroshēmu. Tāpēc es nav laidis 373 uz kuģa. Tomēr ne visus pieteikumus, varētu izmantot šo shēmu. Tāpat arī atcerieties, lai savienotu / WR / un RD ar savu mikroshēmas rakstīt un lasīt. 8051 mana chip =============== A8 A0 A9 A1 A10 A2 D [7 .. 0] D [7 .. 0] / WR / WR / RD / RD Varbūt jums ir nepieciešams 373 aizbīdni A0 ~ A7 (8051 piekrīt šiem tapas dati un adrese).

Dear Waterman: lol: Pobably es varu jums palīdzēt ... Sākt veidot no pamatiem (veids I / o jums ir par 8051 vai tās perifērijas un veida atmiņas, kuru vēlaties interfeisu izstrādāt tapa konfigurāciju un atmiņas informāciju. un pēc tam noteikti u wil varētu saprast cik aizbīdņi (noteikti vienu pievienot, un dati) u ir nepieciešams, ja u vēlaties daudzzāļu tapām un izmanto tos. regds ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back