Kā nokļūt pulksteņa latentuma vērtību pirms CTS?

H

hgby2209

Guest
Pašlaik es iet mana netlist un ierobežojumus uz APR inženieris palaist aptuvenu CTS tam saņemt pulksteni apgriezties ziņojumu un par šķībs ziņojumu noteikt pulksteni latentuma bāzi. Bet, ja es nevēlos palaist neapstrādātus CTS, kā es varu saņemt pulksteņa latentuma vērtību?

Laikā pirms izkārtojumu posmā, piemēram, loģikas sintēze un pirms izkārtojums STA, jums vajadzētu ārstēt pulksteņa signālus par ideālu tīkliem, un noteikt aprēķinātās vērtības pulksteni šķībs un pulksteņa latentuma. Vērtības var būt vispārējs tehnoloģiju izvēlaties, vai jūsu dizaina prasībām. Tas bettter ka vērtības ir tuvu faktisko pēc izkārtojumu.

Paldies! Carrie, es zinu, ko jūs runājat par. Bet es gribu zināt, kā aprēķināts vērtību pulksteni latency?

Tas nav viegli novērtēt pulksteņa latentuma pirms CTS. Bet jūs pārbaudiet savu pulksteni spec par CTS, no ka jūs varat iegūt kādu informāciju par galīgā CT, piemēram: Cik līmenis CT, kāda veida šūnas ir CT, maks fanout no šūnā CT, tad jūs varat aptuveni novērtēt pulksteni aizkavēt.

Nav veids. Tas ir ļoti dizains / instruments / pieredze atkarīgi. Bet parasti, pulkstenis latentuma nav liela problēma, tas ietekmē tikai jūsu IO ceļu mikroshēmā. Un ISP parasti fliped pirms tās stāšanās vai iet ārā no mikroshēmas.

Man vajag dot APR mehāniķis latency vērtību kā CTS spec. ja es nevaru novērtēt vērtību, kā var aprīlis inženieris darīt CTS?

aprīlis dizainers var ievietot pulksteni koku automātiski, piemēram, socencounter. saskaņā ar projektu. Protams, jūs varat novērtēt. Es domāju, ka jūs let instrumenti automactical.

svira skaitlis, kas vienāds ar log8 panta DFFsnumber_clk). latentuma vienāda ar sviru skaitlis x cllk_buffer kavējas. bet tas ir pārāk neprecīzs.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back