kā nodot saņemto rakstzīmes no pc uz masīvu

B

bridge_gap

Guest
Sveiki visiem! Es esmu 5. gadā inženierzinātņu studentu un par manu galīgo projektu, es vēlos, lai izveidotu pārvietojas ziņu displejs izmantojot PIC16F628A un matricas LED displejs draiveri, piemēram, MAX6952. piemēram, ja lietotājs tips "Hello pasaule!" rakstzīmes saņems PIC un saglabāts masīvā un pēc tam tas būs dekodēt ar displeja draiveri. kādi ieteikumi par to, kā es varu paveikt iet uz saņemto rakstzīmju masīva? liels paldies un Dievs svētī! D

labi ... ko jums jau darbojas? varbūt vispirms veikt dizains, testu jums USART un LED matrica, tad ... tas ir darīts? Kāds ir jūsu īstā problēma?

Es domāju, uzglabājot visu ziņu masīvā, tad, dekodēšana to ar MAX mikroshēmu radīs dažas problēmas, piemēram: 1 - Tu nezini, cik rakstzīmes lietotājs ieies tātad, kā jūs plānojat, lai noteiktu masīva izmēru? 2 - Kā jūs plānojat, lai atklātu, ka lietotājs bija pabeidzis ievadīt savu ziņojumu, lai sāktu dekodēšanas? Iepriekš minēto divu iemeslu dēļ, es iesaku jums atšifrēt raksturu, tiklīdz lietotājs ievadījis to. Es ceru, ka tas palīdz.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back