Kā nodot attēlu failu FPGA, izmantojot USB chip

H

hoangthanhtung

Guest
Man ir FPGA KIT kas ir USB Inteface izmantojot SL811HS chip (Cypress Corp.) Tagad es gribu rakstīt C / C + + programmu, lai izlasītu attēla failu, kas atrodas datorā, un pārsūtīšana datu FPGA KIT, izmantojot USB portu. Pēc tam es izmantot FPGA, lai apstrādātu datus attēlu un nosūtiet attēlu atgriezties pie PC parādīšanas. Vai kāds, ļaujiet man zināt kaut ko? Man vajag dažas API funkcijas, lai piekļūtu USB ports lasīt / rakstīt datus? Vai arī jūs varat sūtīt saiti un dokumentu man. Man to vajag steigā. [Size = 6], sazinieties ar mani: httung@asic.korea.ac.kr [/size] Thank you so much. Best regards

... Pirmkārt, nav jūsu komplekts nāk ar bibliotēku, lai piekļūtu USB? (Ja atbilde ir "NĒ" Es domāju, ka jums vajadzētu pieprasīt skaidras naudas kompensācijas ... :)) Cik es zinu, API funkcijas ir piemērotas tikai zema ātruma HID ierīces (tastatūras, peles, Džoistiki uc) un es domāju, jūs runājat par nodošanu video reālā laikā, lai pārbaudītu Cypress mājas lapā vadītājiem un attīstības instrumenti, lai jūsu USB mikroshēmā.

[Quote = Regnum] ... Pirmkārt, nav jūsu komplekts nāk ar bibliotēku, lai piekļūtu USB? (Ja atbilde ir "NĒ" Es domāju, ka jums vajadzētu pieprasīt skaidras naudas kompensācijas ... :)) Cik es zinu, API funkcijas ir piemērotas tikai zema ātruma HID ierīces (tastatūras, peles, Džoistiki uc) un es domāju, jūs runājat par nodošanu video reālā laikā, lai pārbaudītu Cypress mājas lapā vadītājiem un attīstības instrumenti, lai jūsu USB chip [/quote]. My SoC padome var atbalstīt USB interfeisu. Tas ir Exxalibur EPXA10K Iegultās sistēmas Altera. Tā ir USB interfeiss (EBI interface). USB IC - SLH811 no Cypress var pārsūtīt datus ar pilnu ātrumu 12Mbps, un es tikai uztvērējs datus no webcam, kas ir kā, tastatūra, joystich (lēnāku ātrumu). Ja jūs zināt par API funtion USB interfeisu, let me know, lūdzu. Paldies tik daudz.

... Zema ātruma režīmu, visstraujāk garantēta piegāde uz vienu nodošana 8 baiti 10 milisekundes, kas ir ekvivalents 800 bytes sekundē, kas nav pietiekami webcam visu! Kas caurlaides jums ir nepieciešams ... ?

Vai ir veltīta mikrokontrolleru savienots ar USB mikroshēmu un FPGA konfigurācija pins? SL811 nevar runāt tieši ar FPGA, jo tā ir periphal ierīce, kas nepieciešams programmēt vai nu USB host, vai USB ierīcē ..

[Quote = davorin] Vai ir veltīta mikrokontrolleru savienots ar USB mikroshēmu un FPGA konfigurācija pins? SL811 nevar runāt tieši ar FPGA, jo tā ir periphal ierīce, kas nepieciešams programmēt vai nu USB host, vai USB ierīcē .. [/quote] es redzu, ko tu domā. Es uzskatu, ka mans Alteral mikroshēma ir bijusi saistīta ar SLH811 un SLH811 ir setup uzņemošajā vai Slave režīmā (My padomei ir divi USB portu). Kas man nepieciešams, ir kā uztvērējs datus no web cam, izmantojot FPGA un USB chip. Tas ir viss.

Ir USB to LPT pārveidotājs. Par pārējo apskatīt Xilinx paralēlo portu programer shematisks par FPGA un CPLD.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back