Kā neobjektivitāti GM un ID teleskopiska opamp?

N

neo

Guest
Izstrādājot teleskopiska opamp:
1.es varu ieejas un izejas kopējā režīmā sprieguma pašu, piemēram, 0.9V uz 1.8V elektroenerģijas padeves, jo man ir nepieciešams izstrādāt cauruļvads ADC, tāpēc kopējā režīmā sprieguma katram posmam vajadzētu būt pati (tas ir? ).
2.pēc i calculte gm un id katrai tranzistors, kā es varu novirzi viņiem (visvairāk iesaistīto punkts ir slīpo trīs NMOS ar steku, piemēram, NMOS ievadi teleskopiskās), tas ir labi procedūru, kas, pirmkārt, izmantojot ideālo " VDC "vadīt vārtiem, tad projektēšana slīpo circuit uz slīpo vārtiem?vai varat man pateikt dažus vispārējos metodes to darīt.
Jūs varat sniegt dažus heiristisko padomus?
Pēdējo reizi laboja neo gada 23 maijs 2006 05:41; edited 2 reizes kopā

par 1.8V teleskops op, ir grūti slīpo ievadi kopējā režīmā spriegums uz 0.9v, bet vēlaties kopējā režīmā spriegums uz katru posmu ir pati, bet es nedomāju, ka tas ir nepieciešams, ka ieejas un izejas kopēju režīmu spriegums ir tāds pats.

1.tas ir grūti, patiesībā tas nav vajadzīgs, lai vairāk uzmanības pievērst cauruļvads ADC
2.tas ir ok, kā vēlaties

yeah, tā nav jābūt ievadi CM vienāda jauda cm cauruļvada posmos.tas ir tikai kopīgu režīmu signāls, labi?

1.I nedomāju, ka tas ir iespējams veidot VOCM = VICM par teleskopisko amp, jo īpaši attiecībā uz 1.8V elektroenerģijas padeves.
2.Lai cauruļvads ADC, Nav tiešas saiknes starp VOCM un VICM.
3.the slīpo spriegums ir atkarīgs overdrive sprieguma katra tranzistors un ja jūsu ķēde ir pilnīgi atšķirīga, CMFB ķēde ir vajadzīgs!

neo rakstīja:

Izstrādājot teleskopiska opamp:

1.
es varu ieejas un izejas kopējā režīmā sprieguma pašu, piemēram, 0.9V uz 1.8V elektroenerģijas padeves, jo man ir nepieciešams izstrādāt cauruļvads ADC, tāpēc kopējā režīmā sprieguma katram posmam vajadzētu būt pati (tas ir? ).

2.
pēc i calculte gm un id katrai tranzistors, kā es varu novirzi viņiem (visvairāk iesaistīto punkts ir slīpo trīs NMOS ar steku, piemēram, NMOS ievadi teleskopiskās), tas ir labi procedūru, kas, pirmkārt, izmantojot ideālo " VDC "vadīt vārtiem, tad projektēšana slīpo circuit uz slīpo vārtiem?
vai varat man pateikt dažus vispārējos metodes to darīt.

Jūs varat sniegt dažus heiristisko padomus?

1.Pārliecināts, ka jūs var un ir ieteicams.Citādi jūs galu galā ar daudzām
dažādiem kopīgiem režīms spriegumu, kas sarežģī konstrukciju.
2.Lai sasniegtu optimālu nobīdes, kas nozīmē, ja jums ir trīs NMOS vai stacked PVO, jūs mērķis ir produkcijas gabarītaugstums aptuveni 3 Vdsat virs zemes vai Vdd-3Vdsat.Veikt mācību grāmata Ken Martin vai Razavi's analog circuit dizaina un jums vajadzētu spēt atrast vienu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back