kā modelētu pilnīgi atšķirīgu opamp

A

avinash

Guest
kā iegūt, UGB un fāzu starpību var aprēķināt pilnīgi atšķirīgu opamp.pl palīdzēt

Gain vienmēr aprēķina, ārējo rezistori, kas ir īpašums OP-AMP.

ru runā apm roku aprēķiniem vai izmantojot simulaton rīki ..

dārgie opamp741, es lūdzu, lai aprēķinātu pieaugumu UGB un fāzes starpība caur simulācijas rīks.

Hi. Es domāju, ka jūs varat vienkārši izmantot zondēm (piemēram, spriegums zonde), lai pārbaudītu iegūt jūsu ķēdē. bet pirms, ka jums vajadzētu izveidot savu analīzi (biežums Analysis jūsu gadījumā). tad jūs palaist to un jūs varat pārbaudīt rezultātus zonde logā. (Tas ir veids, gandrīz katru simulācijas rīkiem, bet ofcourse ar dažiem vārdiem izmaiņas) Sveicieni, EZT

vēl labāk, ritms ir balta papīra, ko sauc raksturojums diff amp. Tas Jums iemācīs, kā izmantot spektru, lai atrastu visu ķekars lietas.

ja es vēlos, lai raksturotu pilnīgi diff opamp ar hspice, ko man darīt.

dārgie v_naren pdf saite, ko jūs nesniedz man informāciju par iegūt UGB un fāzes margin.pl pateikt man kādu metodi. Turklāt, lai aprēķinātu pieaugumu vienu beidzās opamp, mēs nodrošinām ac signālu + ieejas un savienot-ve ieguldījumu izejas ar RC. bet ko man darīt, ja diff o / lpp

hi Avinash, es parasti nodrošina divas oppsite ac signālu ieeja + un ievades. un, protams, savienot divas izejas ar slodzi kondensatori. Tad do ac analīzi, un pārbaudiet rezultātus AC magntude & Fāze UGB un fāzes starpība.

dārgie ceriņi, uz kuru o / p mezglu man vajadzētu pārbaudīt pieaugums, UGB un fāzu margin.moreover jums havenot sniegusi nekādu atbildi.

Kad Ac analīze ir dota, pirmkārt, noskaidrot dc mezglu spriegumu, uz kura tas frekvences analīzes. Tātad, ir svarīgi, lai līdzstrāvas spriegums ir reģistrēts agrāk. Tas būs problēma, ja ur izmantojot ieslēgts kondensators CMFB par diff pastiprinātāju. first u nepieciešams, lai palaistu pārejoša ar CMFB pulksteņus līdz opamp izvade sasniedz stabilu līdzstrāvas sprieguma. U var ielādēt šo mezglu spriegumu kā sākotnējo mezglu spriegumu un darīt ac analīzi par šo.

hi Avinash, jā, ko es teicu iepriekš, ir metode, lai novērtētu AC atvērta cilpa spec. no opamp. Lūdzu atsaukties uz šo dokumentu, es domāju, ka jūs varat iegūt to, ko jūs vēlaties zināt!

Hi vavinash, es nezinu, kāpēc es nevaru pievienot to. Tātad, mēģiniet vēl vienu reizi! Ja jūs joprojām nevarat redzēt, atstāj savu e-pasta adresi, varbūt es varētu e-pastu to ar jums!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back