kā modelētu Id / R vs gm / ID?

C

Carlson

Guest
kad es dizains kopēja avota pastiprinātāju, es gribu gabals ID / W, kā funkcija no projektēšanas mainīgā gm / ID.Bet es nezinu, kā noteikts ciruit valsts, lai iegūtu rezultātus.Piemēram, es būtu jānosaka, kas ir dc vēziens mainīgs, un citus sākotnējus circuit nosacījumi?Es vēlos būt pilnīgs hspice netlist.Paldies!

Na początku SkyDrive oferował za darmo aż 25GB miejsca na dane, jednak w miarę popularyzacji tej usługi zmniejszono ilość miejsca dla darmowych kont do 7GB. Z jednej strony to i tak więcej niż w przypadku iClouda od Apple, ale Google wciąż oferował więcej. Oferował, bowiem Microsoft zmienił swą politykę w wyniku czego użytkownicy dostaną teraz za ...

Read more...

Vieglāk ir parauglaukuma gm / ID vs Id / W, kā inversās funkcijas nevar būt unikāls korespondenci, kas varētu būt vismaz divām vērtībām, Id / W pats gm / Id (sakarā ar noplūdes strāvu).

Neobjektivitāte Jūsu tranzistors pie Vd = VG, paturiet jūs Vs = konstante un veikt primāro sweep of Id.Pastāstiet savam simulators ar parauglaukuma gm / ID vs Id / W.Jūs varētu veikt vidējā vēziens uz galējās vērtības tranzistors izmēra (šaurs &short; šaurs &long; plašs &short; plašu &long; starp).Tāpat jūs varētu veikt vidējā vēziens ķermeņa spriegumu.

In Eldo tas būtu jālasa kā izriet:

. param width = 10e-6, garums = 0.25e-6
m1 ddsb xmos w = platums l = garums

Vs s 0 0
. param v_body = 0
Vb b 0 v_body

. param id_sweep = 1E-3
Ibias 0 d id_sweep

. dc param id_sweep log 20 0 10e-3
. solis param v_body -2 0 0.5

. defwave gm_over_id = 'GM (m1) / ID (m1) "
. defwave id_norm = 'ID (m1) / platums "

. gabals w (gm_over_id) pret w (id_norm)

Vai esat kādreiz izmantojis šo metodi hspice un spoks?
Es gribu zināt, kā es varu Id vs id / ĢM hspice un spektra.
pateicība.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back