Kā Man divus precīzu fāzes starpība pulksteni?

R

rardongs

Guest
Sveiki Man vajag, lai divi pulksteni (LO) par I, Q no viena pulksteni avots (pašu freq. Vai augstākas) tiem jābūt tik precīzi atšķirīgu fāžu (90 grādu) jebkurā laikā. Kā es varu saņemt? plz man atslēgvārdu, lai meklētu.

Ir signāls ciparu vai analogais? Ciparu: Izmantojiet BUFD (ja par pulksteņa laiku ir mazs) cits izmanto DPLL ķēde, lai iegūtu lielāku elastību Analogā: jūsu runā izmantot capacitive vai induktīvās kavēšanos uz vienu vai otru, lai radītu par 90 fāzes svina vai lag. Atslēgvārds: digitālais (analogais) fāzes kavējuma Circuit

Paldies kalyanasv! Es mēģinu to. PS Vai tas varētu strādāt pie 2,4 Ghz?

Izmantot inverter, lai iegūtu precīzu 180 grādu fāzes nobīdes.

Ja jums ir 2X ieejas pulksteni, es esmu darījusi kvadrātiskās statisku dalītāju izmantojot pusi aizbīdņi, kas strādāja diezgan labi (> 1GHz jo,> 500MHz ārā, 0.5um SOI@3.3V) kā pulksteņa atveseļošanās posms lauka ģeneratora pārsprāgt-mode SerDes. Pusi aizbīdņi (un visi FFS) ir tukša-clocked ar 2-fāzes (KK, CKB) pulksteni ieejas, split pāris ir radīts pēc LDDK-saderīgu ieejas buferis. Tātad flipping pulksteni posms ir tikai pin swap. Katrs pusi slēdzeni Q produkcija ir viena no kvadrātiskās fāzēm. Lieta darbojas kā gredzenveida counter ar invertoru wrap. Nē, es nevaru jums parādīt dziļu detaļas. Mēs jus "po 'pusgraudnieku. Es esmu pārliecināts, ka jūs varētu iegūt CML / SCL shēmu, lai palaistu iepriekš 2GHz. Bang-bang CMOS, kas varētu būt sarežģīta.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back