kā mainīt exp. darboties kā Gausa ar lineāro funtion

E

eng.rana

Guest
Čau, Man vajag, lai iegūtu lineāru funkciju no exp. funkcija "Gausa disterpution" (exp ar x ²), man vajag kādu pieteikumu. piemēram, f (x) = a * exp (- (Xu) ² / b) ja a un b ir pastāvīga es mēģināju veikt Log par exp. funkciju un tad root squair par funkciju, bet dont tagad, ja šis ceļš ir darbs un kas par f (x), ir arī efekts ar log un sakņu squair !!!!!! Un ja es vēlos, lai pārbaudītu to, kādā programmā būtu palīdzēt, Matlab vai arī other.please var padomu mani risinājumu. thankx Rana [size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 21 minūtēm: [/color] [/size] hi Lūk, ko es centos rakstīt ar MatLab, un es putted tikai vienu vērtību X, bet man ir nepieciešams, lai ievadiet 100 vērtība un i ir dati, kas tiks izmaiņām attiecībā uz cilpu, un i dont zināt, ja es esmu pareizā veidā, lūdzu, es gaidu atbildi w = 0,2; PI = 3,141; u = 10; x = 6,5 ; y = 1 / (w * sqrt (2 * PI)) * exp (- (Xu) ^ 2 / 2 * w ^ 2); z = log (y); d = sqrt (z); thankx Rana

Hi Rana, Es nesaprotu jūsu problēmu. Vai jums nepieciešama transformācija tā, ka kumulatīvais Gausa funkcija kļūst lineāra funkcija? Sveicieni Z

Hi kaut ko var mainīt vai nodot Gausa funkciju, lai lineārā tas būs noderīgi. Lūdzu, ja jums ir vēl ideja informēt mani, cik drīz vien iespējams, tad es varētu mēģināt dažādos veidos, lai sasniegtu mērķi šo darbu (get lineāra funkcija no Gaussain funkcija) uz Rana

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back