Kā mainīt diametru VIaS vienā shot?

K

khanna_gunjan

Guest
hi,

Man ir paredzētas kuģa Protel DXP, ehich satur aptuveni 100 VIaS.prob ir tas, ka ražotājs vēlas restrings lielāks pretējā cenu PCB būs augstākas.

Tātad, ko es vēlos zināt, ir ..Vai ir veids, kā mainīt diametru un restrings visu starpniecību ir vienā shot, nevis darīt to pa vienam.

Arī es gribu zināt ..Kā es varu veikt izmaiņas Gerber datus.

Dzēst

Lai mainītu visas VIaS konkrētu lielumu, izmantojiet "Atrast līdzīgus mērķus".

No PCB redaktors, atrodiet kādu no VIaS vēlaties mainīt.Novietojiet kursoru uz tā un nospiediet peles labo pogu.Izvēlne NOP up - izvēlieties top posteni, kas ir "Atrast līdzīgus mērķus".Dialoglodziņā panelis būs pop augšu, kas ļauj jums izvēlēties, kuru īpašības vēlaties saskaņot.Pick properies / īpašības vēlaties saskaņot, pārliecinieties panelis kastes apakšā tiek pārbaudīta "Izvēlieties Matching", "Maska Matching", "Clear esošās" un "Run inspektors" un hit "OK".

Visi VIaS atbilst jūsu meklēšanas kritērijiem tagad tiks izvēlēts.Iet uz PCB inspektoram panelī un mainīt šos rekvizītus vēlaties mainīt.Enter taustiņu pēc katras izmaiņas.Visas no atlasītajām VIaS tagad tiks mainīts.

Saglabāt PCB failu, un radīt jaunas Gerber failus.

Jūs arī jautāja par rediģēšanu Gerber faili - tas būtu slikta ideja.Via spilventiņi parādās visas dziesmas slāņi ar saistītu signālu.Izmantojot CAMTASTIC vai cita CAM redaktoru, jūs varētu rediģēt visus slāņus un urbis failu darīt to, ko vēlaties darīt.Tas ir vieglāk, ātrāk un drošāk, tikai, lai rediģētu PCB failu un atjaunot Gerber failus.

daži bibliotēka shematisks par Protel
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Sveiki
ja lietojat dxp SP3 varat izmantot "Inspektors"
uz

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back