Kā mūsu organismā var izraisīt troksnis?

F

Fala

Guest
Sveiki, esmu nesen būvēts pastiprinātāju ar kopējo peļņu 1000000.pēc saīsināšana divas atšķirīgas izejvielas uz zemes un savienojot izeja uz osciloskopa, man radās interesants parādību.kad es biju stāvēt vēl dažus metrus no pastiprinātāja, osciloskopā rādīja taisni (nav troksnis), bet, kad es biju pārvietojas manu roku par metru no pastiprinātāja, osciloskopa bija ļoti skaļš.jo ieguvums bija 1Mega tik troksni spriegums būtu jautājums par dažu mikrovolti.var kāds paskaidrot to pilnībā?Ja es esmu, kas darbojas kā kondensators kā draugu agrāk ieteica, kā to var izskaidrot, ka ar metru attālumā I var izraisīt dažas uVolts troksnis?

Ir daudz iespēju, pamatojoties uz informāciju, kas jums ir dota:

1.Statiskā elektrība uzlādēšanas / izlādēšanas.Ja telpā gaiss ir samērā sauss, vicināšanu jūsu rokas mainīsies elektrostatisko lādiņu uz ķermeņa.Minūtē statiskā budžeta izpildes apstiprināšanu loka savu apģērbu, var ražot platjoslas troksni paņēma ar cilpu veido no tās piemērošanas jomas noved pie ķēdes.

2.Izmaiņas mangetic plūsma caur jomu vadošo cilpas un no shēmas saskaņā ar mērījumiem.Jūsu ķermenis ir diriģents, un jums ir tā pārvietošana ar zemes magnētisko lauku tuvumā mērīšanas zondes cilpa.Pārvietojas diriģents magnētiskajā laukā rada minūtes curents kas, savukārt, rada pārmaiņas apkārtējā jomā.Tas ir vājš laukā un straumes ir mazas, bet jūsu pastiprinātājs ir liels ieguvums.

3.Jūsu organizācija darbojas kā atstarotājs par incidentu RF.Ir daudzi avoti RF mūsu mājās - tirdzniecības AM un FM radio, TV, īsviļņu apraide, datoru CPU pulksteņi, mikroviļņu krāsnis, radiolokācijas uc Jebkura nelinearitāte, kas mērījumu kontakti Jūsu darbības joma varētu darboties kā taisngrieža (demodulators ).Ilgviļņu jūsu rokas mainītos starpgadījuma RF laukiem reģionā joma zondes cilpa.Jūs redzēt, ka izmaiņas "raksturu troksnis" redzams jomu.

Mēģiniet raksturo trokšņa - tas ir platjoslas, vai tas šaurā frekvenču diapazonā?Tas izlases amplitūdas, vai arī jūs varat reproducēt signālus noteiktā diapazonā no amplitūdas?Vai jūs vienkārši mainīt esošo trokšņa līmeni, vai jūs tiešām rada troksni, kad vilnis savu roku.

Es varētu iet tālāk, bet jums ir nepieciešams darīt vairāk, mērījumiem, lai sašaurinātu iespējas.Ekranējumu jūsu shēmas un joma savienojumus, būtu labs sākums.Jūs varētu izdalīt troksni ieviesa tieši ķēdi no surrroundings, no trokšņa indroduced ar enerģijas avotus vai citus savienojumus.Ņemiet vērā, ka troksni var būt arī nāk no jūsu darbības joma pati.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back