Kā mērīt pretestību starp punktu un zemi?

K

kieennx

Guest
Hi all, Man ir bateriju lādētājs un es gribu, lai izmērītu pretestība starp vienu no DC izejas un zemes punkts (šis punkts ir saistīts ar ierīces vāku). Vai kāds man parādīt daži veidi, kā to darīt? Thanks a lot. Kieennx.

Varētu sagaidīt, ka šī pretestība būs diezgan zems .. Pastāv vairākas metodes, lai novērtētu šo pretestību .. Es tikai nosaukumu pāris no viņiem .. Jūs varat izmantot zemas pretestības ohm mērītāju, un ir vairāki zīmolu tirgū, kas būs pasākums rezistences līdz 0.01Ω .. Cita iespēja ir izveidot zema sprieguma strāvas avotu, teiksim 1A (skat. LM317 datu lapu, lapa 14: http://www.angelfire.com/electronic/hayles/downloads/lm317.pdf , vai kaut kas jūs domājat, ka darīs darbu), un tikai pasākums spriegumu starp šīm divām punktā, izmantojot standarta voltmetrs, kas izveidota, lai lasītu mV, vai labāk, ja jums ir nepieciešams .. Sveicieni, IanP

Hi IanP, thank you very much gör jūsu palīdzība. Bet es domāju pretestību starp punktu circuit (tieši DC jauda no akumulatora lādētājs) un zemi, nevis GND signālu. Līdzstrāvas izeja var būt līdz 230VDC @ 50ADC, lai starp šo produkciju un ierīces pārsegs pretestība būs tik liels, lai drošību. Ja zems, tas ir ļoti bīstami uzņēmējam. Es gribu, lai izmērītu pretestību, MCU in ierīces un parādīt, kas paredzēti zemes vaina signalizācija, tāpēc nav ohm-metru vai volt metrs ārpus tās. Vai ir kāda metode, ka es var darīt ar MCU? Best regards. Kieennx

Šajā gadījumā jums būs nepieciešams izmantot rezistors, teiksim 100kΩ, dot atskaites starp 0Vdc no HV produkcijas un apvalku (es pieņemu, ka MCU GND ir identisks ar potenciālu mājokļiem). Izmantojot rezistoriem, kā sprieguma dalītāju sadalīt izejas spriegumu 230Vdc uz kaut ko, ko var izmērīt, teiksim 5Vdc. Ja iekārta ir droša (pilnīga izolācija), jums būs pasākums augsta sprieguma starpība starp dzīvokļu otrais izejas spriegumu. Ja spriegums samazinās, kas var liecināt, ka jums ir lielāka (bīstamības), spriegums uz norobežojuma .. Sveicieni, IanP

Sveiki Es domāju, ka u vēlaties veidot pozitīvas un negetive GND aizsardzību. šim u var savienot viduspunkta izejas transformators gorund un pārbaudīt spriegumu starp Pozitīva (negatīva) un GND.

Paldies jums visiem. Patiesībā, man ir dizains trīsfāžu taisngrieža ražo līdzstrāvu no 230VDC @ 50ADC, slodze neatkarīga. DC jauda ir 2 line: possitive (L +) un negatīvo (L-). GND signālu MCU ir saistīta ar negatīvu līniju (L-), nevis mašīna segumu. Viens no ierīces iezīme ir spēja zemes vainas trauksmes gan 2 elektropārvades līnijas. Tas nozīmē, ka man ir mērīt pretestību starp vienu no divām līnijām un Zemei. Kā jūs visi ieteica, i jāmēra spriegums uz vienu no divām līnijām, salīdziniet uz Zemes. Vai tas ir labi? Un kā to izdarīt? Paldies un labākās regards, Kieennx.

ok savienot zvaigzne punkta 3ph transformatora (secoundary pusē) uz zemes, tur (+) ir 25 VDC un (-) ir-25vdc attiecas uz zemi punktu. ja kāds no šā punkta saistīta ar zemi tā ir 0 VDC.

savienot zvaigzne punkta 3ph transformatora (secoundary pusē) uz zemes, tur (+) ir 25 VDC un (-). Ir-25vdc attiecas uz zemi punkts
Paldies, bet kāpēc 25VDC? Varbūt jūs vidējā vērtība par 115VDC, am i tiesības? Es domāju par šo metodi, bet tā ir tik bīstama, jo mašīnu segums ir savienots ar zemi. Lai ikviens, kas skar aptver saņems barošanas spriegums ir 115VDC? Ja es drošinātāju starp neitrālo (zvaigzne) punkts un mašīnas pārsega (zeme)? Es augstu vērtēju visus padomus no jums. Best regards, Kieennx.

Attached ir mērīšanas noplūdes starp DC spriegumu un Zemes koncepcija .. Kā es minēts iepriekš, jums ir nepieciešams atsauci 0Vdc uz Zemes (norobežojuma), pievienojot 100kΩ rezistors. Ja jūs pasākums (A1-A2), un tas ir ļoti tuvu (A1-0V) = A1, tad nav noplūdes. Ja spriegums (A1-A2), atšķiras no tā, ko jūs pasākums (A1-0V), tad tur ir noplūde un MCU būtu jāslēdz jauda .. Sveicieni, IanP

Hi IanP, Paldies. Bet man ir, lai konstatētu noplūdi no gan (+) un (-) izlaidi retifier. Jūsu ierosināja metodi, tikai tas darbs ar pozitīvu līniju, vai ne? Best regards, Kieennx.

Unfortunatelly uz līdzstrāvas sistēmām, tas ir neiespējamā misija .. Tas būtu zelta raktuves, ja kāds paredzēts 100% uzticamu aizsardzības sistēmu gan sliedēm: pozitīvā un negatīvā .. Sveicieni, IanP

Hi IanP, beidzot i izlemt savienot zvaigzne punktu trīsfāzu transformators kamerā (un zeme), izmantojot rezistoru. Tad es pasākums spriegumu minētā punkta salīdzināt ar GND signāls (negatīvs līnija). Parasti es nopirkšu pusi no sprieguma starp divām elektropārvades līnijas. Ja tā nav, es varētu atrast noplūdes kļūdu kādā no 2 līnijas. Paldies par jūsu palīdzību. Best regards, Kieennx.

hi Kieennx PIEZĪME: pārliecinieties, 3ph avots ir jābūt līdzsvarā.

smxx, paldies par jūsu rūpēm. Es jums, un citiem uzzināt par rezultātu darbu. Rūpēties. Kieennx.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back