Kā lodēt šo mikroshēmu ar mazu pins zemāk?

G

goxy

Guest
Kā lodēt šo mikroshēmu ar mazu pins zemāk? Vai kāds zina, daži no apakšas likt chip un tad lodēt apakšā tapas PCB?

Tas ir 192-ball BGA-pakete. Es teiktu, ka tas nav iespējams lodēt ar rokām. Bet jums vajadzētu darīt, meklēt forums "lodēt & & BGA", un jūs atradīsiet dažas pieejas ... Good luck, Miks

Kā par zemu temp lodēt uz spilventiņi, vieta mikroshēmu stāvoklī nostipriniet un siltuma visu augšu. sarkanā krāsā:)

Jums ir nepieciešams siltuma gaisa pistoli, lai lodēt šāda veida mikroshēmu. : Lol:

Es neesmu lejupielādēt failu čips, tā man būs vārdu citiem kolēģiem, kas identificēti kā 192BGA. Es nedomāju, ka to var izdarīt bez karstā gaisa solderstation veikti BGA chip izvietošanu. Esmu strādājis ar daudziem pieredzējušiem montētāji, kas varētu paraustīt plecus pleciem bez šā aprīkojuma. Jūs varētu izmēģināt karstā gaisa pistoli, bet es nevarētu gaidīt labus rezultātus arī no montētājam ar 10 gadu + pieredzi. Mazāki BGA s varētu būt iespējams, ar roku, ar karstā gaisa pistoli. Good luck. Ak, jūs varētu veikt, lai līgums ražotājs un tos darīt to you. Par $ 35, ja pareizi atceros.

Es piekrītu Prouddad_1. Arī jums būs nepieciešams, lai būtu X-ray, lai redzētu, vai visi pins / bumbiņas ir patiesi saistītas. Tas ietaupa jūsu laiku, atkļūdot, ceļojums atpakaļ uz šo uzņēmumu, un, iespējams, mikroshēma, kas varētu trieciens, ja VCC vai Ground nav savienota vai shorted. Tas maksā manu veco kompānija ~ $ 50 USD līdz 3 uz vienu palaist. Ja jūs darīt ar roku ļoti uzmanīgiem Good luck

Split redzes sistēmas, kā snaiperis ir ceļš. Manuprāt, tas ir veids, kā pēc rokas lodēšanai ar hotair pistoli.

Snaiperis ir viegli lietot / viegli mācīties. Pricey ja jūs tikai darot daži mikroshēmas un nav attaisnojama. Mums vajadzēja to ic attīstībai, tāpēc bija nepieciešamība. Mums arī izdevās izmantot mūsu uz makeshift temp izmēģinājumu stacijas. OK Industries padara BGA lodēšanas iekārtām, bet man nav daudz pieredzes ar to aprīkojumu.

Tas ir gandrīz neiespējami bez karstā gaisa lielgabali vai lodēšanas krāsni. Citas metodes var iznīcināt mikroshēmā. : (

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back