Kā lietot uzdevums verilog

J

jay_ec_engg

Guest
Vai es varu rakstīt uzdevumu failu atsevišķi, kā saka "abc.v", un tad zvanīt cdf.v failu, izmantojot "ietver" abc.v "?

Atklāti sakot, es neapgalvoju, u izmantot "uzdevums" izrādīties daudzkombināciju loģika. shēmu, kas šādā veidā nav efektīvi un turiet uzlabojot ātruma un teritoriju.

jā u var darīt, ka .... bet pārliecinieties u sastādīt uzdevuma fails arī pirms simulācija un arī tad, ja jūs sniegtu relatīvo faila nosaukumu, tad pārliecinieties, vai tajā, ka dir par + incdir + vai u var būt problēmas.

Jā, jūs varat darīt, bet pārliecinieties, ka vadu / raj / input ... ir decalred pirms uzdevumu, kas ietver.

jā u var darīt, ka .... bet pārliecinieties u sastādīt uzdevuma fails arī pirms simulācija un arī tad, ja jūs sniegtu relatīvo faila nosaukumu, tad pārliecinieties, vai tajā, ka dir par + incdir + vai u var būt problēmas. Es esmu saskaras problēmu, ieskaitot uzdevumu failus galveno failu .. sastādīšanas laikā ir galvenais fails tā apliecinot, ka tās nevar iekļaut tos .... Kas problēma ur runā? Manuprāt, tas ir tas, kas notiek, bet im nav pārliecināts, ko darīt ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back