Kā lietot mikrofonu ar datoru?

N

nimnorm

Guest
Es varu pieslēgt mikrofonu ar datoru, bet ne dzirdēt klavieres atskaņošanu. Kas ir problēma?

Kas ir tipe ar mikrofonu? Ja tas ir kondensatoru typre skaņas kartēm vajadzētu atbalstīt. Tas nozīmē, ka jābūt 5V piegāde elektroenerģijas to (ne visi soundcards dara šo)!

Pat ja tas likties muļķīgs tikai pārbaudīt, vai mikrofonam nav izslēgta skaņa. Iet uz programmām-> Aksesuāri-> Izklaide-> skaļuma kontroli. Ja mikrofons nav redzams iet uz īpašumu un izvēlieties mikrofonu un pārliecināties, ka Mute nav atzīmēta izvēles rūtiņa uz mikrofona.

Mikrofonu nāk ar portatīvo datoru. Es dzird manu balsi, ja tuvu mikrofona, bet nav tālu un nav klavieres. Nav izslēgts, un microphon skaļuma visu ceļu.

pārbaudiet savu skaļuma kontroli vai pārbaudi ekvalaizera uzstādījumus Jūsu atskaņotāju programmatūru.

Es lietoju Microsoft XP kapteinis apjoms. Mikrofons apjoms ir visu ceļu uz augšu. Es aprunāt izmantot bass vai truble, jo pelēka. Mēģināja mikrofonu palielināt ... luck.

Es domāju, ka ir līdzīgs šim ..... divreiz noklikšķiniet apjomu ikonas, kas iespēju, atzīmējiet uzlabotas kontroles, tad zem mikrofons parādīsies pogas ... noklikšķiniet uz tās un logu pop up ... jūs vienkārši izvēlieties mic 2 vai mic 1 ... Jūs dzirdēt jūsu balsi. kā attēlu zemāk [url = http://images.elektroda.net/94_1165254293.jpg]
94_1165254293_thumb.jpg
[/url], ja jūs wan, lai ierakstītu, doties uz variants - ierakstu - un izvēlēties mikrofonu ... dzirdēt klavieru .. tu domā, kas savieno klavieres ar datoru? Jums ir pievienot to līniju caurumu un izvēlieties līniju opciju es ceru, ka var palīdzēt ... lai jums veicas

pat savu operētājsistēmu jautājumiem. jūs izmantojat XP? (tikai, lai apstiprinātu). un arī dažas iepriekšējās mātesplatēm neatbalsta mikrofonus (i dont know how ").

ja lietojat mic ar datoru JŪS dzirdēt arī saskaņā un pc wavetable / windows skaņas etc spēlē ar tādu pašu izvades kanālus, tāpēc jums, lai izslēgtu līniju un viļņu audio tad klausīties mic caur audio out vai citu skaņu būs vēl nav atvērta apjoma kontroles un izslēgtu citas mēģiniet JŪS neredzu citu skaņu interlaced ar savu maigs testēšanas viens divi trīs

Izmantojot xp. Mana balss ok, kad tuvumā ir mikrofons, bet klavieres ne tuvu un vāja skaņas ierakstu. Mēģināja izslēgt līniju un citi ... luck. Kur ir ekvalaizers?

veic visu apjomu, viļņu, līnija, mikrofons vērtības līdz maksimālajai ... ja nevar savu ierakstu programma var arī paplašināt apjomu .... ja vēl nevar ... aprunāt palīdzēt jums veicas

[Quote = nimnorm] Izmantojot xp. Mana balss ok, kad tuvumā ir mikrofons, bet klavieres ne tuvu un vāja skaņas ierakstu. Mēģināja izslēgt līniju un citi ... luck. Kur ir ekvalaizers? [/Quote] Es domāju, ka ur problēma ir "ur mic". Jums bija jāpārbauda spec. mikrofonu, jo mana pieredze, daži mikrofonu var tikai respone uz skaņu uni-virzienā, un skaņa (balss), būtu ļoti tuvu mic, lai ierakstītu, citādi skaņas apjoms ir "maza". Ja jūs vēlaties, lai ierakstītu jūsu klavieres tālu no mic, jums bija labāk nopirkt vēl mic kas tāpat izmanto karaok.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back