Kā lietot hspice's atkļūdošanas informāciju?

H

Hughes

Guest
Ja hspice simulācija neapstājoties nonconvergence problēmu sarakstu, atkļūdot mezgla sprieguma izdrukā.Katrā zina, kā izmantot šo informāciju, lai sove nonvergence problēmu?

Firmy Synaptics oraz Microsoft zawarły porozumienie o współpracy przy tworzeniu ekranów dla telefonów z Windows Phone 7.

Read more...

. ic vai. nodeset, nosakot sākotnējos apstākļus, daži no kritiskajiem punktiem.

Zinu, ka nonconvergence problēma var būt atrisināta, nosakot sākotnējos apstākļus ar. Ic vai. Nodeset paziņojumu.Bet es nezinu, kādi sākotnējie apstākļi shoud jānosaka.Gadu, liels ķēdes, sākotnējie nosacījumi ir diffult aprēķināt ar rokām.Vai ir iespējams saņemt pavediens no hspice's atkļūdot informations?

Esmu cietusi pirms, un tas ir atrisināts, veicot šādu graša.
Jūsu gadījumā, varbūt varat mēģināt
1). OPTION saplūst = 1 GMINDC = 1.0000E-12
2) pārmaiņas pasaules enerģijas, kā uzbrauktuvi vienu.
ex.
vx avdd 0 pwl (0ns 0v 1ns 0v 2ns "vhi")
* vx avdd 0 dc "vhi"
vz vdd 0 pwl (0ns 0v 1ns 0v 2ns "vhi")
* vz vdd 0 dc "vhi"

Lūdzu, arī uz šo saiti, lai iegūtu vairāk informācijas.

http://www.elektroda.pl/eboard/searchtopic50886-hspice.html

"timestep pārāk mazs" - Pārejošas Konverģences Problēma:

Risinājums:
0.Pārbaudiet cilpas topoloģijas un savienojamību.
Šis postenis ir tāds pats kā prece 0 DC analīzi.

1.Set RELTOL =. 01 in the. IESPēJAS paziņojumu.
Example:. IESPēJAS RELTOL =. 01

2.Samazināt precizitāti ABSTOL / VNTOL ja pašreizējās / sprieguma līmeņos ļauj to.
Example:.OPTION ABSTOL = 1N VNTOL = 1M

3.Set ITL4 = 500 in the. IESPēJAS paziņojumu.
Example:. IESPēJAS ITL4 = 500

4.Reāli Modelis Jūsu Circuit, pievienot parasitics, īpaši noklīdis / krustojumam kapacitātes.

5.Samazināt pieaugums / kritums laiku, kad impulsa avotiem.
Piemērs: VCC 1 0 PULSE 0 1 0 0 0
kļūst VCC 1 0 PULSE 0 1 0 1U 1U

6.Izmantojiet. IESPēJAS RAMPTIME = xxx paziņojumu garenpārgajamības visu par avotiem.
Example:. IESPēJAS RAMPTIME = 10NS

7.Pievienot UIC (Lietot sākotnējos nosacījumos), ar ko. TRAN līniju.
Example:. TRAN ,1 N 100n UIC

8.Maina integrācijas metodi Gear (Skatīt arī Īpaši gadījumi turpmāk).
Example:. IESPēJAS METODE = RĪKI

Sveicieni,

Thanks, shiowjyh.Mani circuit cieš no AC nonconvergence, tāpēc daži no iepriekš minētajiem risinājumiem nav piemērojams.Es to izmēģināju gandrīz visus citus risinājumus, tomēr problēma nevar tikt atrisināta.

Šī shēma ir uz trīs posmu CMOS pastiprinātājs.Ja es sarāvusi sakarā pirmajā un otrajā posmā, konverģence ir OK.Tā kā ievadīšana otrajā nav izdarīt DC straumes, tāpēc es domāju, ka darbojas punkts nemaina, kad savienojumu starp pirmo un otro posmu tiek bojāts.Tad es savienot iecirkņa atkal un izmantošana ". IK" paziņojumu, kas nosaka sākotnējos apstākļus, šo divu mezglu (ievadīšana otrā stadija), izmantojot vērtības got no iepriekšējā simulāciju.Ko jūs domājat par manu risinājums?Vai ir kaut kas nepareizi?Paldies.

You beat me, Hughes!! Es neesmu atmest pārliecināts, ko tu veic, ir labi, tomēr ir daudz veidu, kā darīt ac analīzi.
Ir jābūt jauns jautājums nāk out; mana ac analīze dara labi?Esmu kādreiz ieguva divas dažādas dc iegūt & fāze margin izmantojot divas metodes.
Par AC konverģences problēmas, es atradis tēmu, ka jūs interesēs.
Lūdzu atsaukties uz šādu saiti, un redzēt to vērts vai nav!

http://www.edacafe.com/books/SpiceHandBook/03_chapter02-05.php

Sveicieni,

Kādu pastiprinātāju?3 posmā, jā, bet vienu slēgto vai diferential ievadi?

Kas par sagaidāmo iegūt?

mainīt ITL parametri the. iespēju let simulatorā padarīt atkārtošanas cikli.

Vai simulācijas pieturu laikā faktisko AC slaucīšana vai iepriekšējā slīpo punktu noteikšana?

Vai jums ir. OP paziņojums?

Izmēģiniet arī GRAMP in the. Variants

Lai iegūtu sākotnējos nosacījumus, veikt pārejošas analīze un izmantošana. SAVE pie konkrētajos laiku.Izmantošana. Slodzes inicializ iecirkņa pie (vai gandrīz) tā darbības punktu.

Pateicība.Mans projekts ir trīs pakāpju diferenciālā ievade vienu
un produkcijas vispārējais mērķis op amp.Paredzamie ienākumi ir 130dB vai vairāk, sertifikātu iegūt joslas platums ~ 5MHz.

Par nonconvergence problēmu laikā rodas ekspluatācijas punkts aprēķiniem.Tā satur. OP paziņojumu.Es uzskatu, ka ir grūti konverģenci atvērta cilpa.Par nonconergence problēma tika atrisināta, kad op amp bija noslēgtu pieteikumu (1000x pastiprinātājs).Bet es nezinu, vai atvērta cilpa characteritics var iegūt no noslēgtā cikla raksturlielumiem.

Thanks angain.Es centīšos jūsu iesaka vēlāk.Es post šķīdums, ja nonconvergence problēma ir atrisināta.

, Kas nav konverģences problēma ir galvassāpes, es piekrītu.
Ir pārāk daudz iespēju to cēloņus.

Es domāju, ka var pievienot kaut ko iekšā. Variants varbūt itol tā, ka noncovergent pieturas pa vienam ar to, kas jums ir nepieciešams noteikt.pārbaudiet hspice rokasgrāmata

Kopumā, i paveica TRAN simulācijas pirmās.
Tad saglabājiet darbību punkts vērtības, kad pastiprinātājs ir papildināt.
Lietot. Ic ielādēt tās sākotnējās vērtības.
Beidzot, es varu veikt AC analīzi.

Bet, ja ķēde ir vēl neviens konverģenci, un var mainīties gmindc vērtību 1e-10, 1e-9 vai pat 1e-8 ...

Ceru, ka tas var palīdzēt.

grāmatu, iekšpusē spice, varat lasījums ..

un izmantot pwl elektroenerģijas padeves vai izmaiņas laika posmā var arī atrisināt. TRAN ..
nav konverģences ..

starp citu, daži. iespēja komanda var konverģenci, bet varbūt ir
viltus simulācijas ziņojums

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back