Kā lieluma tranzistorus, kas opamp

D

didibabawu

Guest
Par salocīts cascode opamp ar pic, Kā jūs izmēra tranzistors M1 M4. Tas tika izmantots liela ātruma ķēžu. Minimālā L ir 0.35u, tad es varu izmēru L M1 0.35u? Es redzu dažus shēmas izmantošanas lielāka izmēra, piemēram, 0.5u M1, 0.35u M2. Es gribu zināt, kā jūs izmēra tranzistoru. 3x!

Lai izvairītos no tā kanāla garuma modulāciju MOSFET rezultātiem pārsvarā L ia neņem minimumu. Atkal, nevis lietojat lielu W (pieaugums kapacitāte) tas vienmēr ir labāk, lai izvēlētos iespēju zemas vērtības L.

1) trokšņa un kompensētu iemaksas pārējā opamp ir novājināts ar gm (izmaiņas pāris) / GM (M1) attiecību. Tātad, jūs vēlaties, diff pāri gm lieliem un M1 maza. 2) Jums ir nepieciešams labs no M1 saskaņošanas un pāri par labu kopiju strāvu. Tātad, minimālās L. Ja ieskaties tehnoloģiju docs, dažreiz saskaņošana nav pat modelēta min L. Viņi ir pārāk liels neatbilstību. M4 arī kopēšanas pašreizējais no atsauces (nav parādīts), tāpēc jums ir vajadzīgs arī labs saskaņošanas tur. 3) M2 un M3, jums nav aprūpi. Tie ir tikai cascodes, tā, jūs varat nodot tos ar min L. Good luck

Lielāki L M1-M4 var palielināt jaudu rezistoru un lielāku M1-M4 W / L palielināt produkciju swing.Hower, rēķina trokšņu samazinājuma.

Pievieno okguy arī M4 ierīce palīdzēs daudz trokšņa!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back