Kā lasīt un rakstīt EEPROM par 68HC08 ar Cosmic kompilatoru?

K

kender

Guest
Folks, es esmu nav jauna , lai mikrokontrolleru programmēšanu. Bet es esmu ļoti jauna , lai 68HC08 un Cosmic kompilatoru. Es parasti izmanto atbildīgās personas un CCS kompilatoru. Kāds ir pareizs veids, kā lasīt un rakstīt EEPROM par 68HC08? Cik es saprotu, Cosmic kompilators ļauj norādes uz EEPROM un Flash. Man ir mēģinājuši lasījumā ar šo:
Code:
 char * pEeprom = (char *) MAKE16 (receive_buffer [0] receive_buffer [1]) / * EEPROM atrašanās vieta * / transmit_buffer [1] = * pEeprom;
I saņemu 0xFF no katra EEPROM atrašanās vietas. Tas ir mazliet aizdomīgs, bet tas ir iespējams, ka viss EEPROM ir inicializēts ar 0xFF Bet pēc tam es rakstīt ar šo
Code:
 char * pEeprom = (char *) MAKE16 (receive_buffer [0] receive_buffer [1]) / * EEPROM atrašanās vietas * / * pEeeprom = receive_buffer [2] / * faktiski rakstīt pārāk EEPROM * /
un pēc tam izlasīt, es vēl saņemt 0xFF. Tas ir skaidri problēma. Vai jums apskatīt manu kodu un noteikt kļūdas? Paldies, Nick

Nu tad ... Lūk vēl viens jautājums. Vai kāds zina nekādu speciālu forumu 68HC08 un / vai Cosmic kompilatoru?

[Quote = folks] Ko jūs vēlaties darīt ar hc908 [/quote] HC908 ir kontrolieris, kas vada spiediena regulators.? Es gribu rakstīt kalibrēšanas un PID konstantes savā EEPROM.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back