Kā lasīt laiku un noteikt taimeri 16F7X PIC mikrokontrolleri

S

sweetmirror

Guest
Es gribu, lai īstenotu šo pseido kodu: funkcija GetClockTics sākas {izgūt pašreizējās sistēmas pulksteni tic value} end, es nezinu, kā to izdarīt, ikviens var man palīdzēt? Paldies

Hi. Jums ir nepieciešams saņemt atual pulksteni cicle, vai ne? Par to izdarītu jākonfigurē taimeris (Šī taimeris jābūt palielina katrā pulksteni, atzīmējiet), lai radītu pārplūdes, kad taimeris reģistra vērtība ir 256, un pieauguma pasaules mainīgais pārtraukt procedūru. Lai iegūtu faktiskās vērtības ērču jums lasīt, ka globālā mainīgā maiņas pa kreisi 8 bitus un pievienot taimeri reģistra vērtība. Ja es palīdzēja jums, lūdzu, klikšķiniet uz Palīdzēja pogu.

Hi, pirms es atbildētu, es gribu teikt, ka im ļoti laimīgs, ka cilvēki ir izmantojot manu atbilst man palīdzēt pogu ... Uz jūsu jautājumu, es gribētu sugest izlasīt kā lietot TMR (taimeri) funkciju. tas būs jādara exacly to, ko vēlaties, un tas darbosies fonā, lai tā vēlas ielādēt savu galveno programmu. Lai sāktu laika, jūs vienkārši varētu pulksteni, un tas sāks skaitīšana. lai redzētu, kas vērtību, ir, jūs varat pārtraukt, un lasīt, vai arī varat vienkārši lasīt TMR reģistrā. , lai sāktu vairāk, jūs vienkārši skaidru reģistrēties un sākt no jauna. Jūs varat darīt daudz lietas ar tajā PIC taimeri, lai to visu depands, ko vēlaties masure un cik ilgi tas ir, mikro, militāro vai sekundēs. Katram tipam ir nepieciešama dažādu domāšanas veidu ... Šeit ir saite uz mikroshēmu mājas lapā App Piezīme taimeri. Vai paskatīties tur, im usre jūs iegūsiet daudz no lasot vienu failu ... http://www.microchip.com/stellent/idcplg?IdcService=SS_GET_PAGE&nodeId=1490&filterID=420 Un šeit ir oriģināls line: [color = darkblue] Ja jūs uzskatīja, ka mana atbilde noderīgs, noklikšķiniet uz pogas, kas saka Palīdzēja . [/color] Good luck ( NAV punkti tiks ņemti no jums!).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back