Kā lasīt izlaidi PIR sensors

A

aizg

Guest
Kā lasīt izejas no PIR sensors?jo PIR moduli doesn't nākt ar rokasgrāmatu.Tas ir 3 pins,

kādi u ir PIR moduli vai PIR sensors,
Modulis ir objektīvs uz kuģa ckt,
kur kā PIR sensors ir tāpat kā metāls gadījumā tranzistors ar silīciju logu,
Ja u ir modulis ur strādāt ir daudz vieglāk, uzzināt no trim kājām, kas ir VCC, ouput un GND, tad sniedz VCC par 5V pirmā un pārvietot roku Infront lēcu pēc 30sec vai vairāk, u saņems 0,1-1sek impulsa laikā izejas pin, ja tas doesnot darbs iet uz 12V, jo daži moduļi darbu 12V.
Tagad, ja u ir sensors, tad u ir izgatavoti pastiprinātājs vai izmantot KC778b vai līdzīgas mikroshēmu,
Man ir ievietojis vienu šādu pastiprinātāju, ar nosaukumu:
"EMI problēma ar ļoti liela pastiprinātāji"
šis ir ieguvuši pilnīgu ckt diagramma kā jpg fails

kas man ir PIR moduli, un beidzot uzzinātu, kā lasīt produkciju, i izmantot osciloscope, un darīt to, ko u teica, un tā darba, pins ir 5 V VCC, GND, un izejas,
BTW, kā es varu ieslēgt / izslēgt un blāvums 220V lampas, izmantojot mikrokontrolleru, izmantojot PIR moduli kā ieguldījumu mikrokontrolleru.es varu tikai izmantot cietā stāvoklī relejs uz blāvums gaismu, nevis ieslēgt / izslēgt 220V lampas?

nodrošina ouput par moduļa ievadi pin no apstrādātāja vai u var arī savienot to pārtraukt pin no apstrādātāja, tagad u ir jāizmanto mehāniskās releju, lai ieslēgtu lampu un izslēgt, ja u vēlaties kontrolieris intensitāti, tad u ir jāizmanto R-2R kāpnēm vai DAC kuru produkcija nonāk iedarbinātu / vārti / kontroles pin no SCR vai Triac.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back