Kā, lai sāktu darīt uzklāšanas darbu iegulto sistēmu jomā

E

elvishbow_zhl

Guest
agrāk es biju digitālo IC dizainers. Bet es gribu darīt dažas pieteikumu darbs no šī brīža. īpaši iegulto sistēmu jomā. Vai priekšteči iedodiet man kādu padomu sākumā. Es domāju, ka labs sākas, ir puse no veiksmes. Book? Forum? kaut kas būs appreciated ~ ~ ~

Pirmkārt, izlemt, kuru automāts / produktu līnijas, jūs gatavojas izmantot vispirms projektu!

nopirkt kopumu eksperimentālās izstrādnes ierīces, piemēram, CPU, AC, un programmatūru. Izlasiet grāmatu, do testu.

Hi, elvishbow_zhl, es domāju, iegultās sistēmas ir koncepcija pārāk vispārīgs. Sākuma punktu ir atkarīgs, ko vēlaties darīt.

download RTOS, un par to grāmatu, piemēram ucosII, jūs varat atrast to forumā, arī atrast grāmatu par iegultās c / c + + un sākas ar "Hello World", augšupielādēt un testētu savas programmas par nekustamo mikroshēmas ...

Uzziniet, iegultās c / c + +, un lasīšanas OS kods ir labs mehtod!

Atrast demo kuģa, piemēram ATMEL s EB40, lai pētītu tās aparatūras, programmaparatūras, RTOS, programmatūras uc Tas ir labs sākuma punkts.

Ja tu domā par iegulto projektu, es ieteiktu jums ir apskatīt Microchip.

Hi friends ... var kāds ieteikt man bezmaksas e-book iegulto sistēmu un RTOS / VxWorks? pat tagad i strādāja VLSI, bet tagad un turpmāk tā ir nepieciešama, lai iegūtu dažas zināšanas embeded sistēmām arī ... paldies

Varbūt jums ir nepieciešams sākt ar vienkāršu mikrokontrolleru, lasot datu lapā, un veicot dažas vienkāršas eksperimentiem. Piemēram: noveda braukšanas, taimeri vadību. Ja jums ir nepieciešams sākt, piemēram, ar reālā laika OS, jums ir jāzina microcontollers ar augstas detalizācijas. Grāmatas var palīdzēt jums, bet vissvarīgākā daļa no attīstības procesā ir lasīt, eksperiments ne tikai lasīt. Best regards.

Kā uzsākt ... Izvēlieties savu platformu, saņemt novērtēšanas iestādi, vienu emulatora vai in-circuit debugger (tas ir 1 / 10 lētāk), saņemt pienācīgu C-kompilatoru, lasīt dokumentāciju rūpīgi un palaist visvairāk stulba piemēram, ka jums atrast valdes biedrs CD. Kad jums ir iepazinies ar instrumentiem, viss, kas jums nepieciešams, ir ļoti ērts krēsls, lai piliens jūsu buttoms on bezgalu stundas. lai jums veicas

Es domāju, ka šī grāmata ir labs sākums: Programmēšana iegultās sistēmas C un C + +.

[Quote = hichen] Es domāju, ka šī grāmata ir labs sākums: Programmēšana iegultās sistēmas C un C ++.[/quote] Ir pdf fails iepriekš grāmatas E-BOOK upload / download forums. Bet es domāju, "Embedded C" Grāmata ir labāka nekā vienu. Jūs arī varat redzēt, tas ir pdf failu tajā pašā forumā.

Pirmkārt, u need2 zināt how2 izmantot C valodā vai montāžas valodā. Iet un saprastu. Pēc tam, try2 izskatās dažas mikrokontrolleru grāmata, piemēram, 8051 ... utt, jo tas ir ļoti noderīga begineer. Pēc tam, kad u saprast how2 izmantot mikrokontrolleru, tad u var pieteikties ur programmēšanas tehniku ​​darīt daži iegulto sis. dizains: wink:

Hi elvishbow_zhl: es gaidīju, ka jums ir labas digitālās aparatūras un loģikas zināšanas. Tātad jums tikai nepieciešams MKE kāda izpratne par to, iegultās sistēmas un mikrokontrolleru tad pētījuma montāžas un C valoda plānošanas. Tad jūs varat Fly.

Hi, ja jums ir iepazinušies ar digitālo IC dizains, varbūt jums vajadzētu apsvērt FPGAs kā dzīvotspējīga izvēle, nevis apgūstot jaunas arhitektūras un saņemt apreibis izvēloties kādu no mikrokontrolleru ģimeņu tirgū. Regards

Hi, ja jums ir iepazinušies ar digitālo IC dizains, varbūt jums vajadzētu apsvērt FPGAs kā dzīvotspējīga izvēle, nevis apgūstot jaunas arhitektūras un saņemt apreibis izvēloties kādu no mikrokontrolleru ģimeņu tirgū. Regards

Uzzināt C & asamblejas Learn PIC ir labs sākumpunkts Lasīt iegulto sistēmu grāmatas

i am iesācējs šajā jomā, iegulto sistēmu, i fopund šo grāmatu - par Predko patiešām labu 8051 Microcontroller, tas ir ieguvuši no 8051 detail & mazliet RTOS, kā arī.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back