Kā lai modelētu tipisks bez apgriežot darbības pastiprinātājs in ADS?

C

Ching

Guest
Vai kāds zina, kā modelētu tipisks bez apgriežot darbības pastiprinātājs in ADS? Es esmu mēģinājis simulēt to kā parāda šādu shematiska diagramma. Es vēlos izmantot 100kHz sinusa vilni kā ieejas avotu, un es gaidīju produkcija būtu paplašinātās sinusa vilni. Tomēr ac izejas ir pilnīgi atšķirīga no manas cerības. Modeļa numuru op-amp ir TL720. Kas nepareizi ar manu dizains? Var kāds man palīdzēt?

Jā, tas ir iespējams ar ADS, augšupielādējiet savu projekta failu šeit. dažas no tām var jums palīdzēt.

Es uzskatu, ka ieejas un izejas viļņa forma kļūst sinusoidāls vilnis, kad es izmantot "Harmonic Balance", lai modelētu to. Es nezinu, vai tas ir pareizi vai ne?! Un kurš no avota, maiņstrāvas sprieguma avotu vai enerģijas avota, man vajadzētu izmantot? Abas no tām var uzstādīt vēlamo freqeuency. Turklāt, op-amp parametru iestatījums, es nezinu, kas atvērtas cilpas DC iegūt vajadzētu būt? Vai tas pats kā "lieli signāla spriegumu pieaugums" ir datu lapā? Man tiesības noteikt "Gain = 46dB" in simulācijas kā "Lielas singal sprieguma iegūt = 200V/mV", ko datu lapa? Pagarinājums DSN nav atļauts augšupielādēt. Kā es varu augšupielādēt savu failu? Paldies.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back