Kā lai modelētu TIA panta transimpedance mērījums)

K

keisini5577

Guest
hi, šeit man ir jautājums par to, kā modelētu TIA. Es esmu strādā pie TIA ar spoks. Es gribu, lai novērtētu uzņēmuma ieguvumu. Kā lai es noteiktu testa stendā? Man ir divi dažāda ISIN ar pienācīgu slīpo strāvu un palaist AC simulāciju. Tad es izmantot tiešo gabals "Gain un fāze", 1. noklikšķiniet uz izejas spriegumu un pēc tam uz ieejas spriegumu. Ir tas, ko man tikai sprieguma iegūt pastiprinātāja? Kā es varu saņemt transimpedance peļņu? Paldies jau iepriekš!

Ja jūs izmantojat strāvas avotu kā ievaddati ir transimpedance pastiprinātājs tad spriegums ārā no maiņstrāvas anaylsis ir transimpedance, pat ja varētu tikt parādīti dB. Ja tas ir 60dB, tad tas patiesībā nozīmē 1k ohm. Keith.

Ja jūs izmantojat strāvas avotu kā ievaddati ir transimpedance pastiprinātājs tad spriegums ārā no maiņstrāvas anaylsis ir transimpedance, pat ja tas varētu būt norādītas dB. Ja tas ir 60dB, tad tas patiesībā nozīmē 1k ohm. Keith.
paldies, bet man nav īsti saprotams ... Vai jūs domājāt sprieguma izvadu "V"? tāpēc es tikai nepieciešams gabals izejas spriegumu?

Ja izejas jums gabals "Volts", tad tas tiešām nozīmē "volti uz vienu Amp", ja jūs izmantojāt pašreizējo avota ievadi. Volti / amp = pretestība vai "transimpedance". Ko izejas tu dzīvo un kādas ir jūsu circuit? Keith.

Ja izejas jums gabals "Volts", tad tas tiešām nozīmē "volti uz vienu Amp", ja jūs izmantojāt pašreizējo avota ievadi. Volti / amp = pretestība vai "transimpedance". Ko izejas tu dzīvo un kādas ir jūsu circuit? Keith
Mana ciruit izskatās kā nākamā attēls:. [PIEVIENOJIET = Config] 49.919 [/PIEVIENOJIET] diferenciālis cuurent ievade uzstādījums ir: AC magnitud = 1A AC fāze = 0/180 AC amplitūda = 1p DC strāva = 17.U Vēl viena problēma ir tā, ka man nav gluži saprast AC lielumu, izmantojot to modelēšana attiecībā diferenciālo pastiprinātāju.

Ja tas ir photodiode pastiprinātājs es esmu neizpratnē, kāpēc jūs izmantojat diferenciāli vienu. Jums ir tikai viens beidzās ieeju, lai jūsu simulācijas nepieciešama tikai viena signāla avotu. Jums vajadzētu izmantot AC lielumu 1, nevis 1P. Tā strādās ar 1p bet tā kalpo derīgam mērķim maiņstrāvas simulācijas izņemot mēroga skaitļus. Attached ir Rezultāta veida es varētu sagaidīt. Keith.

I'v kļūdīties ... bet es tomēr izmantot AC lielumu 1, 1p ir amplitūda. Kad es gribu, lai iegūtu peļņu, lai es lietotu kalkulatoru gabals izejas spriegumu ar ieejas strāvu ("Volts / pastiprinātāji")?

Vienkārši gabals izejas spriegumu. Vienības faktiski būs "pretošanās", pat ja sižets parāda Y asi, volti. Keith.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back