M
manalog
Guest
Sveiki visiem, Šodien man ir imitētas Divpakāpju opamp, lai uzzinātu savu ICMR. Lai uzzinātu ICMR i deva līdzstrāvas ieejas @ VIN +, un VIN ir pieslēgts VOUT. Un attēlots VOUT pēc DC simulācija. Kā nmos starpība pāra lieto pie izejas, es biju gaidījis VOUT ir lineāra no V1 līdz VDD (ja V1> GND). Bet pārsteidzoši, VOUT vs VIN + gabala redzams lineāro rezultātu. nozīmē VOUT seko VIN + lineāri (piemēram, dzelzceļa uz dzelzceļu opamps )!!!!! tad, kad es pārbauda manuāli, i konstatēja dažas tranzistori nav piesātinājuma reģionā!! dažas grāmatas saka "ICMR ir diapazons, kurā visu tranzistori paliks piesātinājuma". un Allen grāmata saka: "ICMR ir diapazons, kurā pastiprinātājs pastiprina diff signālu ar vienādu peļņu." jo acīmredzami, ka gūt samazinās, ja visi tranzistori nav piesātinājumu. Tātad tas nozīmē, lai uzzinātu ICMR (DC raksturīga opamp) i jādara AC simulācijas? Un, ja man DC simulācijas man ir nepieciešams pārbaudīt, vai visi tranzistori darbojas reģionā rokām? Vai ir kāda cita metode, lai uzzinātu ICMR? PLZ HELP ...