Kā lai modelētu opamp par ieguldījumu kopējā režīmā diapazons (ICMR)

M

manalog

Guest
Sveiki visiem, Šodien man ir imitētas Divpakāpju opamp, lai uzzinātu savu ICMR. Lai uzzinātu ICMR i deva līdzstrāvas ieejas @ VIN +, un VIN ir pieslēgts VOUT. Un attēlots VOUT pēc DC simulācija. Kā nmos starpība pāra lieto pie izejas, es biju gaidījis VOUT ir lineāra no V1 līdz VDD (ja V1> GND). Bet pārsteidzoši, VOUT vs VIN + gabala redzams lineāro rezultātu. nozīmē VOUT seko VIN + lineāri (piemēram, dzelzceļa uz dzelzceļu opamps )!!!!! tad, kad es pārbauda manuāli, i konstatēja dažas tranzistori nav piesātinājuma reģionā!! dažas grāmatas saka "ICMR ir diapazons, kurā visu tranzistori paliks piesātinājuma". un Allen grāmata saka: "ICMR ir diapazons, kurā pastiprinātājs pastiprina diff signālu ar vienādu peļņu." jo acīmredzami, ka gūt samazinās, ja visi tranzistori nav piesātinājumu. Tātad tas nozīmē, lai uzzinātu ICMR (DC raksturīga opamp) i jādara AC simulācijas? Un, ja man DC simulācijas man ir nepieciešams pārbaudīt, vai visi tranzistori darbojas reģionā rokām? Vai ir kāda cita metode, lai uzzinātu ICMR? PLZ HELP ...

Es uzskatu, ka pirmais definīciju, ir pareizs. Tomēr šī definīcija arī nav pārbaudāma faktiskās silīcija. Līdz ar to, vajadzība pēc Allen definīciju.

Es uzskatu, ka pirmais definīciju, ir pareizs. Tomēr šī definīcija arī nav pārbaudāma faktiskās silīcija. Tādējādi, lai Allen definīciju nepieciešamība
. Pirmā definīcija ir DC analīzi! Divpakāpju op-amp (gandrīz 8 MOS ierīces) naudas soda, bet, kas notiks, ja tās daudzpakāpju opamp? Šajā dc simulācijas metodes neizskatās praktiski. Vai nav tā?

Es saku, ka kopējā režīmā diapazons ir intervālu, kurā Jūsu projekts atbilst spec. Visi no tiem. Ja vien jūs un jūsu klients nevienojas citādi. Tas ir daudz vieglāk, ja jūs pievienot savu VCC un VEE (VDD un VSS) piegādes trešo, vinilhlorīda piegādes vietā zemes. Tad jūs varat sweep vai pasākums, kas, un nav signālus attālinās no bāzes zemes. Jūs redzēsiet veltīta op amp ATE ražojuma pārbaudes programmas darbojas šādā veidā, lai viņi varētu vislabāk izmantot diapazona / rezolūcijā tradeoff raksturīga pin kartes. DC jūs gaidījāt lieta, lai apmierinātu Vio, AVOL, IIB / IIO. AC, jūs vēlaties redzēt pašu GBW produktam un nav lielas pārmaiņas posmā. Un būt pārliecināti, lai palaistu pārejošas sim kaut kāda it īpaši, ja tas ir got bipolars pirmajā posmā, lai redzētu, vai tur ir piesātināta hangup blakus viens dzelzceļa vai otru, vai varbūt astes avots kļūst robežstāvokļa, bet varbūt nav redzami maza signāla / DC.

Hi, Jums tikai vienīgais pasākums aizplūšanu pašreizējo galveno pāris tranzistoriem, kas OPAMP iegūt aktīvā reģionā punktu (skatīt pievienoto failu). Tas darīs visu tranzistori paliek piesātinājumu. Doing AC simulācijas nav nepieciešama.

Hi, DP ir jābūt daži specs, ka viens attiecas galvenokārt. Es vēlos, lai definētu ICMR, kurā visi pārējie SPECS atbilst manām prasībām.

Sveiki, Ir viens vairāk vai mazāk praktiska metode ICMR modelēšanas jebkad esmu redzējis. Tas prasa veikt AC slaucīšana analīzi. Sweep ir vairāk nekā SCM spriegums pie zemākās frekvences atbilst DC iegūt. Pēc AC slaucīšana diff. pieaugums ir jāanalizē kā funkcija IKM sprieguma. Punktus, kur iegūt samazinās par 3dB attiecībā uz plakanu joslu vērtību var uzskatīt par malām ICMR. Sveicieni

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back