Kā lai modelētu MAG, MSG, Mason's U tranzistors

D

DoYouLinux

Guest
Hi all,

Man vienkārši ir mazliet jautājums .....Es cenšos, lai raksturotu vienu tranzistors, atliekot tā maksimāli stabils pieaugums (MSG), maksimālo pieejamo peļņu (MAG) un Mason vienpusējo pieaugums (U).

Vai kāds ir mēģinājis gabals šos grafikus ar modelēšanu pirms?Man joprojām nav ideju, kā izveidot simulācijas vidi SpectreRF.

Liels paldies,

DYL

DoYouLinux rakstīja:

Es cenšos, lai raksturotu vienu tranzistors, atliekot tā maksimāli stabils pieaugums (MSG), maksimālo pieejamo peļņu (MAG) un Mason vienpusējo pieaugums (U).

Hi Pancho_Hideboo

Thanks daudz par jūsu tūlītēju atbildi.Tā ir ļoti noderīga mani.Es esmu mācības par to.

Es esmu jauns, lai augstas frekvences dizainu, tā ir miljons lietas, kas man ir nepieciešams noskaidrot, dažreiz es post manu jautājumu, lai vēlreiz pārbaudiet savu izpratni vēlreiz.Anyway, paldies vēlreiz par jūsu atbildi.

DYL

In kadence spoks gabals, Gmsg un Gmax ir maksimālais stabils pieaugums un maksimālo pieejamo peļņu.Un tie varētu būt atzīmē viegli.Bet rēgs Gumx kas ir faktiski vienpusēji devēju peļņu.Tā atšķiras no U. Skatīt pielikumu.
Ja jūs vēlaties gabals Mason's U, jūs labāk gabals tas vienādojums, kas atšķiras no Gumx.
Es pārbaudīju tās spoks.

Good luck,
jimiblues
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back