Kā lai modelētu kompensēt spriegumi?

L

LRP

Guest
Sveiki visiem,
I use kadence lai modelētu pastiprinātāji kompensētu spriegumu, bet tas parāda, kompensē ir 170mV.Es domāju, ka tas ir pārāk liels.Mana metode ir šādi: Pirmkārt, es varu pieslēgt negatīvo ieejas un pastiprinātāja izejas.Tad pievienot DC signālu pozitīvo ieguldījumu un slaucīšana DC spriegumu.Man izejas spriegumi mainās ar DC signālu.Ja rezultāts ir nulle, pozitīvs ieguldījums ir aptuveni 170mV.Tātad šis spriegums izlīdzina sprieguma.Es nezinu, vai šī metode ir corret.Var kāds man pateikt?
Paldies jau iepriekš!

piestiprinātas ķēdes parasti izmanto.Tomēr citi apsvērumi ir nepieciešami, piemēram, ja tas ir atvērts aizplūšanu konfigurācija, rezistoru ir vajadzīga izeja.Arī to, kas ir darba spriegums?Izmēģiniet nedrīkst darboties pie minimālā sprieguma.

Vēl viens apsvērums ir tas, ka, ja jūs darbojas ķēde no viena vienīga piegādes (vdd ti = 3V, vee = GND), tad vardarbības nav pie 0 V.Drīzāk, tas parasti ir pieņemts viduspunktā (1.5V).

ceru, ka tas palīdz.
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

LRP rakstīja:

Sveiki visiem,

I use kadence lai modelētu pastiprinātāji kompensētu spriegumu, bet tas parāda, kompensē ir 170mV.
Es domāju, ka tas ir pārāk liels.
Mana metode ir šādi: Pirmkārt, es varu pieslēgt negatīvo ieejas un pastiprinātāja izejas.
Tad pievienot DC signālu pozitīvo ieguldījumu un slaucīšana DC spriegumu.
Man izejas spriegumi mainās ar DC signālu.
Ja rezultāts ir nulle, pozitīvs ieguldījums ir aptuveni 170mV.
Tātad šis spriegums izlīdzina sprieguma.
Es nezinu, vai šī metode ir corret.
Var kāds man pateikt?

Paldies jau iepriekš!

thans, es zinu, bet es domāju, ka šī metode ir tāda pati kā Allen grāmata.

Kā jūs joprojām ir simulācijas, un nevis testa
Es domāju, ka jums ir nepieciešams tikai, lai modelētu savu op amp atklātā cilpa, tas ir:
negatīva ievade: iezemēts (ja jūsu op amp ir symetric barošanas ti vdd =- VSS)
pozitīvs ieguldījums nes no-10mV līdz 10mV vai mazāk

Tad yo zināšanai vērtība pozitīvo ieguldījumu, kas dod nulle volti pie izejas
Tātad jums ir mesured izejas kompensēt spriegums
Yo nepieciešamību sadalīt šo produkciju kompensē spriegums ar DC atvērta cilpa iegūt jūsu op amp atrast ievadi kompensē spriegums jūsu darbības pastiprinātājs
PS: ja jūsu op amp nav simetriskas barošanas esat aizstāt zemi ar atbilstošu DC slīpo spriegums.
labu veiksmi!

Mēģinu citu METHODE.Pirmkārt, ļaujiet negatīvs ieguldījums ir kopējā spriegumu.Tad slaucīšana pozitīvu ieguldījumu.Skatīt izejas spriegumu, ja pozitīvā ir kopīgo sprieguma.Šis spriegums tiek kompensēts izejas spriegums.Izmantojot spriegums, dalīts ar pastiprinātāja atvērtā pieaugums ir ievadi kompensē spriegums.
Tas ir METHODE labi?

Ja jūs izmantojat šo metodi, ja pieaugums ir liels, jūs varat redzēt 0 vai VDD pie izejas, ja pozitīvā termināls arī kopējo spriegumu.

Es domāju, ka pfd001's metode ir taisnība.

LRP rakstīja:

Mēģinu citu METHODE.
Pirmkārt, ļaujiet negatīvs ieguldījums ir kopējā spriegumu.
Tad slaucīšana pozitīvu ieguldījumu.
Skatīt izejas spriegumu, ja pozitīvā ir kopīgo sprieguma.
Šis spriegums tiek kompensēts izejas spriegums.
Izmantojot spriegums, dalīts ar pastiprinātāja atvērtā pieaugums ir ievadi kompensē spriegums.

Tas ir METHODE labi?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back