Kā lai modelētu IIP2 kādas LNA in Cadence?

E

estradasphere

Guest
varētu kāds paskaidrot man, kā modelētu IIP2 kādas LNA in ritms? paldies jau iepriekš.

Tas pats, IIP3 izņemot to, ka jūsu IP tonis būtu jābūt | f1-F2 |. Man ir pieminēt, ka IIP2 nav svarīgi forLNAs jo ​​IM2 izejā tiks upconverted pēc pirmās maisīšanas stadijā un dzīvos no jūsu joslā interesi.

IIP2 ir arī ļoti svarīgi, lai nulles IF uztvērēji khouly

Uz nulles IF uztvērēji no maisītāja IIP2 ir svarīga, bet IIP2 no LNA būtu mazāka ietekme. Labi?

[Quote = mbyoussef] Tas pats, IIP3 izņemot to, ka jūsu IP tonis būtu jābūt | f1-F2 |. Man ir pieminēt, ka IIP2 nav svarīgi forLNAs jo ​​IM2 izejā tiks upconverted pēc pirmās maisīšanas stadijā un dzīvos no jūsu joslā interesi. [/Quote] Paldies par atbildēm. Tomēr, es tiešām gribu zināt, kā uz zemes gabala IIP2 līkni, Analog Mākslinieks. Man ir divas lielas signālus priekšā manu LNA ar 10 MHz atstarpi. Tikai Analog Mākslinieks es nevarēju atrast iespēju gabals IP2, ja jūs veicat jauda slaucīšana. Jūs varat tikai gabals IIP3 un P1dB, es domāju.

Es neizmantoja analog mākslinieks pirms. Es domāju, ka jūs varat uzzīmēt to SpectreRF un, ja jūs izmantojat diferenciālo LNA, tad jūs nevarat atrast to 2nd pasūtījuma produkts, jo tas tiek atcelts, pieņemot pilnīgu saskaņotību jums jāskrien Monte Carlo simulācijas, lai atrastu to vai tikai izmantot dažas aptuvenas aplēses

[Quote = hmsheng] Par nulles IF uztvērēji no maisītāja IIP2 ir svarīga, bet IIP2 no LNA būtu mazāka ietekme. Labi? [/Quote] Arī tas ir kritisks, coz barības cauri mikserī, iet uz IM2 prodccuts in LNA ar baseband reālajā pasaulē, nav 100% match tā starpība LNA būs IIP2 kā arī khouly

[Quote = khouly] [quote = hmsheng] Par nulles IF uztvērēji no maisītāja IIP2 ir svarīga, bet IIP2 no LNA būtu mazāka ietekme. Labi? [/Quote] Arī tas ir kritisks, coz barības izmantojot in maisītāju, būs iet IM2 prodccuts in LNA ar baseband reālajā pasaulē, nav 100% match tā starpība LNA būs IIP2 kā arī khouly [ / quote] tas nevienam zināt, kā uz zemes gabala IIP2 kas ritms ar jaudas slaucīt? Anyway, paldies daudz par atbildēm!

Ņemot vērā 2 toņi ieejas signāls, lai frf1 piemēram = 1GHz, frf2 = 1.1GHz. un vēziens ieejas jauda, ​​PRF =-60dBm līdz 30dBm. Tad palaist PSS. Pēc simulācijas gatavo gabals IIP2 līkni kā nākamajā attēlā. Šeit fundmental tonis ir 1 GHz vai 1.1GHz un 2. intermodulācijas tonis ir 100MHz.

Sveiki, Lai modelētu IIP2 ar Cadence, jūs pašu, kad jūs aprēķināt IIP3. Bet tu izvēle kārtību intemodulation, kas ir 2. Pieķeršanās fails var jums palīdzēt. Labs darbs

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back