Kā lai modelētu gadskārtu oscilators nervozēt, izmantojot Spectre?

M

mohazaga

Guest
Sveiki Es ceru, ka jebkura iestāde, ir ideja, kā modelētu gadskārtu oscilators nervozēt, izmantojot Spectre? thankx

Hi Tas ir ok, bet simulācijas nervozēt, ko darīt? ir pievienojot trokšņa avota | | uz NMOS / PVO (kā ostas ritms ex.)? vai kā? thankx

Jūs varat izveidot FM vilni ar faktisko signāls, kā pārvadātājs un izmantot modulētu sinewave zemas frekvences ... Es esmu darījis to ar ELDO .. vajadzētu būt iespējai hspice arī .. Hope this helps ...

ja ierīces modelim, kuru izmantojāt inculde trokšņa parametru, jums nav nepieciešams pievienot neko. vienkārši pārejošas analīzi un izmērīt izejas pulksteni acs, lai iegūtu nervozēt. Bet, ja jūs izmantot šo ceļu, jums ir nepieciešams darboties ļoti ilgs laiks, lai saņemtu zemas frekvences nervozēt. Tātad, labāks veids ir izmantot pnoise analīzi, lai iegūtu fāzes trokšņu spektrs, pēc tam apvienot to, lai iegūtu fāzi nervozēt.

Dārgais Mums ir jādara divas analīzes, lai redzētu fāzes trokšņu divās Spectre.The analīzei, 1.PSS 2.Pnoise In specre simulācijas izvēlēties šīs divas analīzes un palaist simulāciju. Ja u noklikšķiniet uz PSS u ir sniegt dažas parameters.same tas ir gadījumā ar Pnoise.

Hi,,, Paldies par atbildi, bet tas joprojām nav skaidrs, kā?, Ir viņu simulācija procedūra, kas? paldies

Jūs varat arī darīt to, izmantojot acs diagrammā. No fāzes trokšņu u var atrast nervozēt.

1. Izmantojiet PSS simulācija 2. Izmantojiet Pnose simulāciju 3. Uzzīmē rms nervozēt in Spectre-RF. Tad jūs varat saņemt rms nervozēt. Jibina.

Ir piemēri, kas Spectre RF spec, jūs varat atsaukties uz.

u var darīt tikai, ka kadence 5141 vai jaunāku versiju, kā noteikums īkšķis, nervozēt ^ 2 = {fm / [(fm + f0) * f0]} ^ 2 * 10 ^ (pnoise/10) [quote = yibinhsieh] 1 . Izmantojiet PSS simulācija 2. Izmantojiet Pnose simulāciju 3. Uzzīmē rms nervozēt in Spectre-RF. Tad jūs varat saņemt rms nervozēt. Jibina [/quote].

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back