Kā lai modelētu Chopper pastiprinātāju?

P

Pipeline

Guest
Tā kā mums ir nepieciešams īstenot 2 pulsa signālu, jo 2 fāzēs, ja mēs izmantojam īslaicīga sim, kā modelētu AC pastiprinājumu pastiprinātāja? Paldies!

Ja jums ir piekļuve Cadence Spectre, PSS & PAC darīs darbu.

jā, es esmu, izmantojot Spectre. Bet es nezinu, kas PSS vai PAC kandidēt, jūs varētu man kādu informāciju? paldies!

Hi, Lai novērtētu AC pieaugumu, u nepieciešamību pievērst līdzstrāvas gan ieejas un AC = 1 kādā no pozitīva vai negatīva ievadi. Tad pasākums iegūt, noklikšķinot uz VF pie calculater, noklikšķiniet uz abām izejas mezglā, tad noklikšķiniet gan ieejas mezgla un modelis aprēķinu un zemes gabala formula. tad jūs iegūsiet ac pieaugumu. Attiecībā, suria3

Es domāju, ka tas ir viegli Spectre lai modelētu kapāšanas pastiprinātāju ac sniegumu. Bet kā par izmantojot Hspice?

Cauruļvadu, PSS ir frekvenci balstīta analisys. To izmanto swithched kondensators ķēdes un maisītāji. Izmantojot šo analisys ir iespējams uzzināt iegūt atbilst dažādām ievades biežumu, ņemot apsvērtu biežuma tulkošanas efektu. Jūs varat atrast sīkāku informāciju par rokasgrāmatas un pamācības. Arī dažas ziņas par Ken Kundert (Cadence autors) vietne: http://www.designers-guide.org/Analysis/ Ceru, ka tas palīdz

Līdz skal81, Kur es varu lejupielādēt rokasgrāmatā vai apmācība, kas Cadence Spectre? Vai yo ir kas?

Hello apakšpunktā; i pievienota konsultācijas, lai izskaidro, kā izmantot daudz analīzi rēgs,, tostarp PSS, PAC .... imitē fāzes trokšņu .... utt .. ceru, ka palīdzēs jums uz Huseina Adel ASU Ēģipte

Hi husseinadel, Thank you very much. Vai jūs zināt, kur var saņemt novērtējumu kopiju Spectre?

[Quote = husseinadel] Sveiki tas ritma palīdzību dokumentāciju? thand u. punktā; i pievienota konsultācijas, lai izskaidro, kā izmantot daudz analīzi rēgs,, tostarp PSS, PAC .... imitē fāzes trokšņu .... utt .. ceru, ka palīdzēs jums uz Huseina Adel ASU Ēģipte [/quote]

un kā darīt troksni analīzi par chopper pastiprinātāja pārejas sim

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back