Kā lai modelētu šo sistēmu?

L

liuzhili

Guest
Es gribu, lai modelētu mana sistēma:
Viens Virtex4 FPGA un daži citi LEDs un citi, man ir visas RTL failu (raksta verilog) par virtex4 FPGA, un shēma FPGA un citu parth ir aready designed by orcad Capture.
Vai es simulē šo sistēmu (FPGA un no otras puses)?Kā?Vai jūs, lūdzu, parādiet man piemēru?

What do you mean simulēt?

Es assmume lietojat XILINX ISE, lai jūs varētu izmantot Modelsim lai modelētu jūsu Virtex FPGA.

Sīkāk informāciju skatiet šajā Web saite.

http://www.digilentinc.com/Education/Tutorials.cfm

Es nezinu, ko tu domā ar Orcad, jo Orcad tiks izmantota jūsu gala konstrukcija, (pilnīga shematisks un izkārtojumu PCB).

Jūs varat simulēt tikai jūsu FPGA ar Orcad gan, bet jums ir nepieciešams vairāk līdzekļu.

http://www.orcad.com/downloads/community.capture/capture_fpga.zip

Ja jūs vēlaties pilnīgu imitāciju ar analog componets esat no luck ar Orcad.

piedodiet par manu sliktu angļu valodā.
Ko es vēlos, lai modelētu ir:
Man ir izstrādāti ārpus shematisks.in shematisks, tas ir viens FPGA ierīci.In orcad, mēs varam simulēt shematisks ar rezistori, kondensatori un citas sastāvdaļas.Bet es nezinu, kā modelētu shematiski ar FPGA ierīci, un dažu citu rezistori, kondensatori sastāvdaļas.
Could you help me?

Čau
Jūs didn't norādīt savu orcad sagūstīt versija
bet ja tomēr ir version 10, varat izmantot NC-VHDL vai jūsu gadījumā NC-Verilog no Cadence to darīt jums
Tomēr, ja jums ir 9,1 līdz 9,3, tad jūs varat izmantot orcad simulēt, kas ir neatņemama daļa no orcad paketes
cits possiblity ir pārveidot savu dizainu vērā Edif formātu un pēc tam izmantot XILINX ISE to darīt jums

mans orcad versija ir 10,5, bet tik, cik es zinu, NC-verilog varēja tikai simulēt verilog failu, var tā simulēt sajauc ar rezistori, kondensatori un verilog failu?

Nē varat tikai simulēt FPGA loģikas ar NC-vhdl.Jūs nevarat mix analog komponentiem ar FPGA par simulāciju.Labā izmantot nc-vhdl ar orcad uztveršanu, ka jūs var sajaukt shematisks loģika bloki ar VHDL.

Pat ja es nekad neesmu mēģinājis, jums var būt iespēja, lai imitētu savu pilno sistēmu ar Matlab, Orcad, SLPS un Modelsim.Jūs galvenokārt izmanto Matlab kā simulatorā un Modelsim kā jūsu interfeisu jūsu VHDL bloķēt.SLPS būtu interface Jūsu analog daļēji Orcad Pspice.Varbūt kāds ar zināšanām par Matlab būtu ieskatu, ja tas ir iespējams.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back