kā krāna signālus no instrumentu paneļa

K

kskr1004

Guest
Hi visiem,

Es gribu, lai pieskarieties signālus no instrumentu paneļa, es izmantot materializēt signālus turpmākai processing.how es varu pieskarieties signāliem, bez jebkādas ietekmes uz panel.can kāds ieteikt labākais veids, kā iet it.example signālu, ka es gribu krānu, ir temperatūra, degvielas.uz paneļa šo ir saistīti ar svešvalodas.

Sveicieni

kskr1004 rakstīja:

Hi visiem,Es gribu, lai pieskarieties signālus no instrumentu paneļa, es izmantot materializēt signālus turpmākai processing.how es varu pieskarieties signāliem, bez jebkādas ietekmes uz panel.can kāds ieteikt labākais veids, kā iet it.example signālu, ka es gribu krānu, ir temperatūra, degvielas.
uz paneļa šo ir saistīti ar svešvalodas.Sveicieni

Hi,
Tas ir atkarīgs no veida avotiem braukšanas gabarītiem.Piemēram, ja signāli ir pamats minētās pašreizējās avotus, jūs varat ievietot nelielu rezistori ar cilpu un izmantojot buferšķīdumu amplifer uzņemt sprieguma tālākai pārstrādei.Ja signāli ir ciparu, var būt varat izmantot opto izolatori pieskarieties signālu.Zemes minēto sprieguma signāli, atkal bufera pastiprinātāju var izmantot.Jums ir dizains signāla noklausīšanās saskarnes atkarībā no svešvalodas īpašības signāla avotu vadītāja.

Sveicieni,
Laktronics

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back