kā konvertēt no ieejas mic / ievades līnijas

C

civilum

Guest
Man vajag, lai ierakstītu balss ierakstītājs kabatā ieraksts no skaņas kartes / diktofonu kabatā

Cienījamie civilum, es saprotu, ka angļu valoda ir ne visi ir spēcīgs valodā. Tomēr, lai iegūtu dažas palīdzēt, jautājums ir iespējams, lai mēs citiem saprast. Es mēģinu uzminēt, ko jūs domājat, un izvirzīti daži info šeit: 1) Mikrofona ieeja ir gandrīz vienmēr ir paredzēts daudz zemākā līmenī nekā līnijas ieejas vai līniju izejas. Līmenis atšķiras atkarībā no veida mikrofons, un šādas vērtības ir tikai daži praktiski piemēri. 2) Microphone ievadi skaņas karte var būt 600 omi, 10 - 3 200 mVpp) Line ievadi skaņas karte var būt 47 kohm, 0-2Vpp Šīs vērtības ir no Creative SBI16 SoundBlaster, bet es domāju, ka tie ir aptuveni vienādi visvairāk kartes. Ja jūs barību mikrofona ieeju ar līniju izejas jums nepieciešama aptuveni 1 / 20 (vai varbūt dažas vairāk) vājināšanās. Parasti divi šādi rezistori darīs. Es gribētu izmēģināt 6K8 no LineOut-> Mic ieejas un 680 ohm Mic-in -> GND. Ja līmenis ir pārāk daudz, nomainiet 6K8 rezistors ar lielāku vērtību viens. Bet, es joprojām esmu tikai guessing to, ko vēlaties darīt .... :? Good luck, Ted

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back