Kā kontrolēt izejas spriegumu ar 555 taimeri?

A

ants

Guest
Vai ir iespējams kontrolēt izejas spriegums ir 555 taimeri? Piemēram, ja man piegādā 6V es varētu saņemt 4V izejas. Bet ja es gribēju saražotas 2V tikai, kā es varētu darīt? Paldies.

Hi, 555 jauda ir ts "atvērtā kolektora" tipa, nozīmē, jums ir rezistors savienot savu faktisko produkcijas piegādi. Izvēlieties darba spriegumu to pareizi, lai jūsu impulsu amplitūdas vajadzībām ... Praktiski var mazināt izejas signālu, vai pat izvēlēties mazākus / zemāka piegādi uz uzvilkt, ti caur 2.1V Zener starp piedāvājumu un rezistoru. K.

K., izejas no 555 taimeris nav OC .. No 555 produkcijas nāk no augstas pašreizējā totēma-pole stadijā .. Tas var avots un izlietne pašreizējo (≈ + /-200mA) .. Vienkāršākais veids, kā samazināt spriegumu ir 2-rezistoru sprieguma dalītāju. Vai arī varat izmantot potenciometrs savienots starp izejas pin un GND (skat. pievienoto attēlu), vai pretestības seko 2V Zener diode, un tā tālāk .. IanP: D

Es vienkārši darīju to, pateicoties gan, es potenciometrs.

Hi, Ak, Im sorry! Es to nomainījuši ar V / F pārveidotājs ... Im atvainojies man. K.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back