Kā konstruēt savu testēšanas vide efektīvi?

T

Thomson

Guest
Čau,
lai gan
es esam viena testēšanas vide ziņā USB un AHB, i joprojām ir dažas confusions par to, kas
ir patiešām efektīva un viedām testēšanas vidē.

Bez tam, kā vislabāk veicinātu otrreizēju izmantojamību jūsu vide komponenti?

Tāpēc
es gribētu uzklausīt dažus pieredzējušu pārbaude mehāniķis dalīties ar viņa vai viņas atzinumus ar mani!

Vēl viena lieta, kas jāpiemin, ir tas, ka to, vai kāds ir izmantojuši SystemVerilog būvēt viņa testēšanas vidi saskaņā ar ierosinājumiem kotēta VMM grāmatu?Ja tā,
tad varētu lūdzu sniegt dažus padomus par to, kā efektīvi izmantot šo grāmatu, jo īpaši to, kas
ir ievešanas vietā piemērot SystemVerilog jūsu projektiem?

Thanks in advance!

Thomson

Mūsu verificēšana vides,
Lielākā daļa no testbench moduļus, lai otrreizēji izmantojami un stabilitāti.
Un jūs būtu jūsu testa modeļiem auto self pārbaudi.

Čau,

Thomson wrote:

Čau,

lai gan es esam viena testēšanas vide ziņā USB un AHB, i joprojām ir dažas confusions par to, kas ir patiešām efektīva un viedām testēšanas vidē.Bez tam, kā vislabāk veicinātu otrreizēju izmantojamību jūsu vide komponenti?

Paldies par laipni atbilde, Ajeetha!

Šajās dienās (no mana pēdējā ziņa līdz šim),
es esmu vienmēr domājot par SystemVerilog un to, kā to piemērot uz faktisko piemērošanu efektīvi; tomēr VMM grāmata stāsta mani pārāk daudz, un es vēl tagad ir nepatikšanas par to, kā izmantot SystemVerilog (I
esam izpētījuši SV LRM jau).Lai gan
es esam detalizēti pārskatījusi C saistīti jēdzieni un to izmantošana, kā arī, es nevaru saprast, ka to apraksta VMM grāmatu.Bez tam, šobrīd
man nav varas instruments, lai pārbaudīt visu kodētā uzrakstīts SystemVerilog, nevis teikt, ka minēto VMM.

Tāpēc
es gribētu zināt, kā patiesi saprast jēdzienus uzskaitīti VMM no nulles nav par pieredzējušu lietotāju, piemēram, kādam ir zināšanas un lietošanas e vai citām valodām.C , vismaz es varu izlasīt C praimera vai citas labas grāmatas apgūt viņiem, un es joprojām var uzrakstīt dažas mana kodiem kā labi.

Vai ir nepieciešams, lai izlasītu bibliotēka, ko sniedz VCS (tikai piemērs) pirmās apgūt to apzīmējumi no VMM?

Thanks in advance.

Hi Thomson,

Thomson wrote:

Paldies par laipni atbilde, Ajeetha!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back