Kā Konfigurēt izejas logu Cadence?

A

a.akbari61

Guest
Hi katru pēc imitē ķēdi, ritma es varu izmantot "strīpas" režīmā no "ass" tab pie izejas logu, lai redzētu ķermeņa attēlots signālus. Šajā režīmā es redzu katru signālu atsevišķu attēlu, bet katram skaitlim ir liels, ka man ir nepieciešams, lai ritinātu, lai redzētu, atliek signālus pa vienam. Kā man konfigurēt izejas logu, lai redzētu zīmē signālus atsevišķi, vienlaicīgi gan horizontāli? Es gribētu, lai rakstītu savu ziņojumu, lūdzu, palīdziet man. Paldies par iepriekš.

[Quote = a.akbari61] ... bet katrs skaitlis, jo liels, ka man ir nepieciešams, lai ritinātu, lai redzētu, atliek signālus pa vienam. Kā man konfigurēt izejas logu, lai redzētu zīmē signālus atsevišķi, vienlaicīgi un horizontāli? [/Quote] Jo Diagramma izvēlni, noklikšķiniet uz Edit ... (vai divreiz noklikšķiniet uz diagramma logu ). Kas Redzams lentes kastē, ielieciet joslu skaits (vai lielāku skaitu), kuru vēlaties redzēt vienlaicīgi.

Hi erikl Paldies par jūsu komentārus, bet es nevaru atrast " Redzams Stripes " lauciņā! Kur tas ir? Man ir pievienots foto no mana Diagramma atribūtika logu. Paldies par Advance

Redzams Stripes [/i]" lauciņā! ? Ja tas
Tā ir sastopama manā Diagramma Rekvizīti logu, skatiet šeit: [url = http://images.elektroda.net/38_1267969995.png]
38_1267969995_thumb.png
[/url]. Es izmantoju C @ dence IC v5.1.41_usr6 un MMSIM 7.1. Varbūt jūs izmantojat vecāku versiju?

Hi erikl Jūs varat redzēt manu ritma versijas šo attēlu. Ko man darīt tagad?

[Quote = a.akbari61] Jūs varat redzēt manu ritma versijas šo attēlu. [/Quote] Es domāju, ka jūsu ritma versija ir ok, bet var būt jūs izmantojat veco MMSIM [/ i ] versija (

Hi erikl Jā, jums ir taisnība. mana MMSIM versija ir 5.3. Bet kāda ir MMSIM? Es izmantoju Spektrs, lai simulētu savu sistēmu un man nekad nav radušās MMSIM agrāk. Es izmantoju Cadence kas LAB mūsu universitātē. Kur es varu atrast MMSIM versiju 7? tas bez maksas?

Hi a.akbari, [quote = a.akbari61] Hi erikl Jā jums ir taisnība. mana MMSIM versija ir 5.3. Bet kāda ir MMSIM? Es izmantoju Spektrs, lai simulētu savu sistēmu un man nekad nav radušās MMSIM līdz šim. [/Quote] M ixed M ode SIM ulation [ / i] apvieno dažādu ciparu (piemēram, Verilog ) jauktus ( VerilogA, AHDL ) un analogās simulatori (piemēram, Spice, Spectre ) kopā ar pārlūks , kalkulators un daži viļņu instrumenti produkciju pārstāvību. Visi šie līdzekļi ir apvienošana nalog D esign E V IDES . [Quote = a.akbari61] Es izmantoju Cadence kas LAB mūsu universitātē. Kur es varu atrast MMSIM versiju 7? tas bez maksas? [/quote] Ja Uni Lab ir MMSIM licences jauninājums ir bezmaksas. Jums būs nepieciešama vismaz MMSIM versijas 6 (labāka 7, protams).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back