Kā izveidot spēcīgu lāzera?

C

coolchip

Guest
Jebkuras idejas / saites ir apsveicami.
paldies jau iepriekš!

Kāds ir jūsu ideju par spēcīgu ...1 vatu, 10 vati, 10000000000watts??

Es vēlos to izmantot griešanai materiāliem, piemēram, glass.I nav ne jausmas, cik spēcīgs tas ir.

Vēlreiz ..cik biezu stiklu ..
Klausīties LĀZERI nonāk visu izmēru un pilnvaras un noslodze. Atkarībā precisly par to, kas jums ir nepieciešams, lai samazinātu to noteiks POWER vajadzīgs. 100 vatu lāzera pie "AMETEUR" līmeņa būvniecības joprojām ir iespējams ..200 vati vai vairāk tas kļūst ļoti saistīti ..
jo tas rada daudz siltuma. Pēc tam celtniecības TECNIQUES kļūst izstrādātas.

100 vatu C02 lāzers ir pārāk vāja, lai samazinātu stikla lest bieza stikla.
Flirts jums vajadzētu sākt, nosakot nepieciešamo viļņu garumu, lai samazinātu stikla ... Vai arī, ja Jums toni stikla pirmais, pirms griešanas to!

Ja jūs īpaši vēlaties samazināt stikla, bieži lāzera izmanto siltuma tā ļoti precīzi, tievu līniju (bet ne izkausēt to).

Tad gaisa domnas auksta cēloņiem pēkšņas kontrakcijas un stikla izirst kārtīgi uz līnijas - daudz īsāks izklāsts, nekā ar parasto vērtēšanas / krekinga metodēm.

Tiešām, ja jūs vienkārši vēlaties to darīt, lai mazliet jautrības, nopirkt pārpalikums lāzera ietērps.

Ja jūsu mērķis, lai gan ir tikai mācīties, un ir jautri ar ēku, jūs rādāt sev ļoti grūts uzdevums.Nekas nav neiespējams, lai gan.

Pēdējo reizi es izmanto lāzera vērts pieminēt bija universitātē.Tā barošanas un dzesēšanas piepilda vienības lieluma 4 izdarīt iesniegšanas kabinets.

Sekojiet acu par eBay, bieži vien labs lāzeriem un PSU's nāk up un iet diezgan lēti.

FoxyRick.

Jums jābūt diezgan uzmanīgiem, izmantojot jebkāda veida lāzera.Jums ir nepieciešams, aizsargbrilles, kas ir paredzēti, lai izfiltrēt vienu viļņa garumu no jūsu īpašu lāzeru.Jums ir nepieciešams, lai faktiski valkāt brilles visu laiku.Jums ir nepieciešams, lai saņemtu īpašu acu eksāmenu katru gadu.Un dara visu, ka es joprojām zinu cilvēkus, kas ir bojāti to retinas, dega caurumi paši par sevi, utt

FoxyRick rakstīja:

Ja jūs īpaši vēlaties samazināt stikla, bieži lāzera izmanto siltuma tā ļoti precīzi, tievu līniju (bet ne izkausēt to).

djalli,

Es atklāju šo atsauces atkārtoti.griešanas stiklu ar lāzeriem:

http://www.schott.com/advancedprocessing/english/products/process.html

http://www.glassonweb.com/articles/article/20/

Ja es atceros, lāzeri bieži izmanto, lai samazinātu stikla LCD's

Cheers,
FoxyRick.

lai grieztu stikla u var izmantot parastās lodāmurs aptuveni 100-500 vatu.tas nav tik expencive kā lāzeru un ļoti labs griešanai

Es nesaprotu, kāpēc jūs vēlaties, lai izveidotu spēcīgu lāzera tikai slīpēts stikls?Vēl viena lieta ir, kā var panākt?Ciktāl lāzeri nav kaitīgs, i guess tikai 850nm viens rada nopietnus draudus mūsu acīs.Ja kāds tomēr ir recepte, lai izveidotu spēcīgu lāzera tās būtu biznesa ražošanā šiem "spēcīgs" lāzeri.

ja vēlaties veidot gāzes balstās lāzera jums vakuuma pump.because gāzes spiediens būtu jāuzskaita severall torrs.At atmosfēras spiedienu, lāzeru nedrīkst start.For lāzera pamatā ir kristāli, piemēram YagNeodym jums kriptona lampa, lai sāktu oscilations. ( abos gadījumos nauda daudz būs vajadzīgs)

FoxyRick Es esmu ļoti pārliecināts, ka tie izmanto lāzera rūpniecībā.Nu nav hobijs shēmas.

Ja jums dos kaut ko par projektu, nozare tad ir ok, tad iet uz priekšu.Tās izmanto arī dimantu, lai samazinātu stikla rūpniecībā un hobijs ir diezgan bīstams, lai lāzeri griešanas stiklu.

Iedomājieties, kas optika, lāzeru hitting stikls un laušanas (nelielos gabalos stikla vienlaikus samazinot) un hitting jūsu acīm.Tā kā nav tik spēcīgs vilnis (pēc lielākā daļa enerģijas tiek izlietota procesā) Vienīgais, kas ir laušanai.Tas bojājumus tīklenē.

hmm ..Man ir runāja ar puisis, kas vada lāzera uz dzīvo (komerciāla lāzera) un tirdzniecības kvalitātes lāzera var samazināt 1 / 2 collu uz materiālu.Kad es pajautāju, par griešanas stikls, stikls ir jābūt certian kodols blīvumu, lai varētu samazināt.Tas ir ļoti īpašs!

Jūs vienmēr varat samazināt lexan ..bet lexan tiks nodots toksisku izgarojumu ...

Es google CNC lāzers, CNC plazmas.

Lielākā daļa "hobbiest" uzbūvēt CNC plazmas platformām, ne lāzeri ..

Arī izpētīt versalaser.tas ir $ 10k lāzera maziem izmantošanai ..Kinda interesanti.

hmm .. plazmas platformām vēl aizvien izmaksas thousdands dolāru par to darīt sevi piecing kopā ...tāpēc tas nebūs lēti.Hope that helps ...

Oh yeah, es nekad neesmu dzirdējis, izmantojot īpašas brilles, lai izfiltrētu viļņiem, izmantojot lāzera ...Klepus ..Es domāju, ka es izlasīju, ka pusē no lāzera mašīnas ..bet puisis, kas vada lāzers (viņš izmanto, lai mācītu koledžā par lāzera griešana un stuff), un viņš neizmanto googles ..

izmantot nelielu $ 10k par?Kā mazs?
Lūdzu sniegt saiti.

Pat $ 10k ir ļoti dārga hobijs lietošanai.Par 10k $ es varu nopirkt jaudīgu spektrometru un lāzeru?Cik hobijs projektiem ar $ 10k lāzera es varu darīt?

2 binalmis, es nevaru izskaidrot u, kā samazināt stikla lodāmurs jo mans angļu valoda ir ļoti slikti, tāpēc vienkārši ņem Lodēšanas dzelzs u rokās izmantot dažas stikla, izmantot nedaudz ūdens vai kādu pastas mīkstlodēšanai (laba kontakts starp stiklu un Lodēšanas dzelzs), tādēļ vienkārši izmēģināt to un u redzētu, cik viegli, labi tas nav tik ātrums, varbūt nav absolūti precīzi cutted bet anyway u var samazināt stikls ļoti diff veidā, cita metode, kā u var samazināt stikls Tieši Šķēres!!Yeah, ko parasti Šķēres tikai mēģināt samazināt glāzi zem ūdens tieši tā šo metodi nepieciešams dažas iemaņas.pēc tā, kā šīs metodes nav iespējams cutted līnija tieši tikko apkārt ..FOR MAN, kuri vēlas izmantot lāzera to es ieteiktu lauru lāzera tas lētāk kā viņus mēģināt veidot to.belive maniPievienots pēc 13 minūtēm:kaut ko par lāzera ja u vēlaties veidot spēcīgu lāzera jo lētu izmantot lāzera pamatojas uz pāriem no metāla (kadmijs, varš, dzīvsudrabs), tā sadarbojas ar vairāk Efektivitāte tiem citiem lāzeriem un jaudīgāki, un vairāk kompakto u var izveidot militāras lāzera par šo tehnoloģiju ..pēc tā, kā man ir viena ideja kā izveidot ļoti spēcīgu un ļoti efektivitāte lāzers, bet tas ir nepieciešams naudu un protams, kad šī veida lāzeru nekad attīstīt līdz)) ceru, ka mana ideja ir tiesības, un dažkārt es atradu laiku un naudu, lai izveidotu to ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back