Kā izvairīties no peldošās punktiem PSpice?

D

dkace

Guest
Es cenšos modelētu sprieguma doupler es atradu Horowitz sprieguma doupler - Es arī ievietojis to kā atbildi pieprasījumu doupling. Es atklāju, ka es nevarētu simulēt to, jo spice bija seing visiem šiem punktiem, kā svārstīgs. Vai kāds ir šo risinājumu? Kā jūs strādājat ap floatting mezgla problēma? Ja man zemes, ķēde nedarbojas pareizi - Protams tas ir kaut mēs visi gaidīt-. Paldies, D.

Jums vienmēr vajag atskaites punktu (mezgla 0 vai GND), un jūs varat izvairīties no peldošās mezglus, savienojot ļoti lielu rezistoru no mezgla uz GND

Nr labiem cilvēkiem! Ķēde nav atkal strādāt, kā tas uzskata ceļš uz zemes (I guess). Man ir 200mV outpout kad man slodzi un 300mV bez slodzes. Jebkura cita ideja? Visa problēma ir, kā lai modelētu izolētu zemes. Vai kāds met šo pirms?

Mēģiniet 100G omi. Tas ir vairāk virsmas noplūdes diapazonu un, ja jūsu circuit nedarbojas simulācijas ar to, tas nedarbosies aparatūru.

Es mēģināju 100G un rada simulācijas kļūda. Es to izmēģināju 10G, un man nav divkāršot saražotās produkcijas, vēl 300mv ar pulsāciju. Tagad, ja es gribu to ir izolēts barošanas no šajā ķēdē, tas nozīmē, ka man nevar būt nekādas simulācijas datiem? D.

Vai esat savienots slodzes spriegumu dubler vai jums ir modelēti izkraus.

Jā, man nebija! Es mēģināju ar slodzes un bez slodzes. Visu laiku tas pats; eiter man nav divkāršojies spriegums, vai arī es varu būt tā imitē. Tas spice glitch, es esmu pārliecināts, ka tā, bet kā mēs varam atrisināt? Vai kāds ar garšvielu programmēšanas zināšanas apkārt? D.

Hi, shematisks ir labāk, ka daudz diskusiju. Post rasējums jūsu circuit un droši cilvēki šeit mēģinās simulēt to. Ja jūs izmantojat kondensatori radīs lielu rezistors vērtība (1E9 ohms) paralēli katra kondensatora. Ja jūs izmantojat transformators, ielieciet to pašu resitor vērtību starp primāro un sekundāro tinumu.

HI, nevis savieno pretestību, ja u izmanto PSpice uztveršanu, tad ir pamats daļēji avota bibliotēkai. savienot šo un redzēt .. i got to pašu kļūdu vienu reizi. i did this, un tā strādāja fine abhi

Es domāju, ka U ir U GND, vai 0, jo PSpice paradis darīt neko bez tiem. U var pievienot ļoti lielu rezistoru, lai novērstu ietekmi GND.

Vienkārši man atgādināja par incidentu - draugs bija ar R no dažām citu bibliotēku, PSpice dod brīdinājumu par peldošu mezgliem. Kad es modelētu to pašu dizainparaugu, šoreiz izmantojot R no bibliotēkas Analog, tas darbojas tikai naudas sodu! Check it out!

Šī kļūda rodas, spice nevar palaist DC analīzi par jūsu circuit, kas nozīmē, ka visi DC mezglā spriegums ir nulle jūsu ķēdē. tas nav svarīgi, kāda veida analīze jūs darāt (AC, DC, TRAN, ..). SPICE nav DC neobjektivitāti analīzi pirms jebkāda veida analīzes un, ja tas neizdodas atrast DC vērtības visu mezglu, tas sniedz peldošā komata mezgli. risinājums: vieta, DC strāvas avotu (IDC) un ļoti liels rezistors (teiksim 100MEG) paralēli ar maiņstrāvas avotu (pasakiet IAC vai VAC). tas noteiks jūsu DC slīpo spriegumiem, bet ir gandrīz neietekmē jūsu AC analīzi.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back