Kā izvairīties no glitches pulksteni uztvert šūnu?

K

kiranks9

Guest
Kā izvairīties no glitches pulksteni uztvert šūnu? viena ievade ir ļaut, un otrs ir pulksteni avots.

Kā jūs rakstīt ur pulksteni uztvert šūnu, Vai jums daži, piemēram, zemāk kods lieta: modulis clk_gate (CLK, dod iespēju, q), ieejas CLK, lai, produkcijas q; raj qd, vienmēr @ (*) sākt ja (~ CLK) QD = Ieslēgt; beigām piešķirt q = CLK & qd; endmodule Ja jums ir atšķirīgi tehniku, let me know!

U teikt pievienot Latch pirms UN vārtiem. tas nozīmē izlaide slēdzeni iet ar vienu ieeju un vārtu un citu ievade pulksteni. Am i tiesības?

Low pass fiksatoru + un var vārtiem pieaug mala izraisīja FF. Tas dos iespēju pin ir 1T kavēšanās. Kad izmantot Low pass aizbīdni +, un, ja jums iet STA, nebūs glitch. OR vārti var arī vārtu pieaug mala izraisīja FF, ja jums iet STA, būs arī bez glitch. ps: ja izmanto rakstīt savu vārtu moduli, jūs bettern piemēram, šūnu bibliotēka šūnas tieši, tas būs atslēgt sintēze rīks do optimizācija uz Jūsu vārtiem loģiku. un tur var būt pulkstenis uztvert šūnu jūsu šūnu bibliotēka tagad, var nosaukti kā ICG šūnā.

Čau, Jūs varat izmantot aizbīdni, pamatojoties pulksteni uztvert stilu, lai izvairītos no glitches. Izmantojiet aizbīdni un un vārtu kombinācija. CLK un ļauj signālu kā ieejas aizvariem, ar fiksatoru produkcija būs viens ieguldījums UN vārtiem un citas ievadierīces, ir CLK signālu. Izejas od UN vārti ir pavairots, lai flop kā pulksteņa signāla. Tas var jums palīdzēt. Thanks .. HAK ..

Tagad dienas ir komanda prakse, ka jums vajadzētu pateikt, ka tas ir ICG šūnu (integrēta CLK selekcijas cell) jūsu sintēze rīks un nodot ierobežot, kas izmanto CLK selekcijas autobusu lielāks par x bitu plata. Sintēze rīks parūpēsies pārējās lietas.

NIR, Vai jūs norādot uz ICG šūnas?, Tad es domāju, ICG šūnas ir pieejamas ar skenēšanas jautājumu normu. ICG šūnas ir pieejami ar skenēšanu pin iespēju. Tātad ICG šūnu kopumā parūpēsies par visiem jautājumiem ...

Cits veids, kā izmantot šāda loģika, tas glitch bezmaksas. vienmēr @ (negdege CLK vai negedge RST) sākt ja (~ RST) sākt en_reg1

Ja jūs izmantojat slēdzeni .. Es domāju, ka laiks ir grūtāk ......

Hi all,
Ja jūs lietojat slēdzeni .. Es domāju, ka laiks ir grūtāk ......
nekādas citas piezīmes par šo. Es piekrītu navneetgupta. Tā kā mums nav ICG šūnu un nepieciešamību izmantot mazas caurlaidības fiksatoru + un vārtu kā aizvietotāju. Laikā STA, slēdzeni jābūt pareizi ierobežotas coz tas ir async šūnu. Lūdzu padomu.

Ļaujiet man sniegt risinājumu konceptuāli .. Es neesmu pārliecināts, cik daudz tas varētu būt taisnība .. var būt arī citi foruma dalībnieki varētu pilnībā nepiekrist ar to .. bet es ceru, ka tas dos dažas ideja .. Paskaties uz setup un turiet laika prasībām aizvaru no tech bibliotēkas ... Ierobežojumu Jūsu aizvaru ievadi saistībā ar pulksteni (lai) signāls, kas malā atbilstoši ... Piemēram, setup laiks ir 12 ps (savvaļas minējums) .. nekā ierobežojumu ievade aizvaru šādi: maksimālā aiztures atļauts ceļš no iepriekšējiem kritiens aizbīdni ieeja (sniegt to kā ierobežojums) = CLK-q (sākot kritiens) + ceļš kavēšanās + letch uzstādīšanas laiku (12 ps mūsu gadījumā), iespējams, set_max_delay var izdarīt. Vienīgais, kas ir jums nepieciešams, lai aprēķinātu aizturi (ceļš starp uzsākšanai kritiens un aizvaru) vērtības sev un ierobežojumu, kas .. Bet šī vērtība mainīsies atkal, ja jums radīt jaunas netlist ...

Hi jaydip, Paldies par ur atbildi. Šeit man ir ierosinājums. Vietā, izmantojot aizbīdni, mēs izmantojam negedge flop. UN vārti + negedge D-ff. Tagad, kāds varētu jautāt, kas notiks, kad pulkstenis ir pārejot no augstas līdz zemas ... meta-stabilitāti. Tā kā pēc pārejas laiks ir zems, un pēc tam UN vārtiem. Tātad, un vārtu bloķēs nestabilu kritiens vērtība visā zemo laiku pulksteni. Plus, tas ir daudz vieglāk darīt STA vēlāk. Ko jūs domājat? Lūdzu sniegt nelielu ieskatu šeit. Paldies jau iepriekš.

Hi Designers, jebkādi komentāri par šo jautājumu. Ja nav ICG šūna, kas ir labāk un vārti + negedge D-ff, vai un vārti + aizbīdni? Paldies jau iepriekš.

Hello all, Lūdzu, ņemiet vērā DFT aspekts: Ja lietojat vienkārši-ve mala flip-flop vietā aizbīdni, skenēšanas ķēdes kritiens būs parauga datus on-ve mala. Attiecībā uz DFT personas slēdzeni ir labāks variants. Bet, ja jūs izmantojat bypassale pulksteni inversija shēmas un tad ielieciet + ve mala flop, tad es nevaru izlemt, kas ir labāks (aizbīdni vai flop). Attiecībā uz manu izpratni, ko mēs zaudēt dažas fult pārklājums fiksatoru, bet joprojām (ne ļoti pārliecināts) Vai kāds komentārs .........

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back