R
robertrobert905
Guest
Čau Es esmu veicot velosipēdu rokturi ar Potenciometrs pievienots tā, lai Potenciometrs rotēs ar rokturi un Potenciometrs varēs man pateikt, kādā virzienā stūres tiek pagriezts. Potenciometru tiks darbināti ar datora USB vai akumulatoru (5 - 9 V, nolemts pagaidām) es devos uz Digikey tos iegādāties, bet tur ir tik daudz parametru, no kuriem izvēlēties, man nav ideju, ko meklēt. [Url = http://search.digikey.com/scripts/DkSearch/dksus.dll?Cat=262965] Rotary - Linear | Digi-Key [/url] Šeit ir pāris parametriem, kas man ir vajadzīga palīdzība ar: Izturība, Rotācija , apgriezienu skaits un temperatūras koeficienta. Piemēram, mans pieteikums, ja mans mērķis ir, lai varētu nolasīt precīzi vērtību pot, lai es zinu, kādā virzienā un to, ko leņķis stūres ir, kas pretestība izvēlēties?
<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post pievienotā 03:49 ---------- Previous post bija 03:45 ----------</span></span>
mana teorija par pretestības vērtība ir tā, ka jo lielāks ir pot pretestību, jo vairāk variācijas es saņemt par manu izejas spriegums, kad es savukārt pot, tas būs mans lasījumos precīzāka.
<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post pievienotā 03:49 ---------- Previous post bija 03:45 ----------</span></span>
mana teorija par pretestības vērtība ir tā, ka jo lielāks ir pot pretestību, jo vairāk variācijas es saņemt par manu izejas spriegums, kad es savukārt pot, tas būs mans lasījumos precīzāka.