Kā izvēlēties pareizo Potenciometri

• Thread starter robertrobert905
  • Start date
R

robertrobert905

Guest
Čau Es esmu veicot velosipēdu rokturi ar Potenciometrs pievienots tā, lai Potenciometrs rotēs ar rokturi un Potenciometrs varēs man pateikt, kādā virzienā stūres tiek pagriezts. Potenciometru tiks darbināti ar datora USB vai akumulatoru (5 - 9 V, nolemts pagaidām) es devos uz Digikey tos iegādāties, bet tur ir tik daudz parametru, no kuriem izvēlēties, man nav ideju, ko meklēt. [Url = http://search.digikey.com/scripts/DkSearch/dksus.dll?Cat=262965] Rotary - Linear | Digi-Key [/url] Šeit ir pāris parametriem, kas man ir vajadzīga palīdzība ar: Izturība, Rotācija , apgriezienu skaits un temperatūras koeficienta. Piemēram, mans pieteikums, ja mans mērķis ir, lai varētu nolasīt precīzi vērtību pot, lai es zinu, kādā virzienā un to, ko leņķis stūres ir, kas pretestība izvēlēties?

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post pievienotā 03:49 ---------- Previous post bija 03:45 ----------</span></span>
mana teorija par pretestības vērtība ir tā, ka jo lielāks ir pot pretestību, jo vairāk variācijas es saņemt par manu izejas spriegums, kad es savukārt pot, tas būs mans lasījumos precīzāka.

hi es domāju, ka jums ir nepieciešams vispirms pabeigt savu pieteikumu parametrus, piemēram, cik apgriezieniem jūsu velosipēds rokturis ir atļauts izdarīt. temperatūras diapazons, kurā shēma ir darboties. kā vērtība, es uzskatu, ka tas būs atkarīgs no tā, kā jūs mērāt pretestību. 8)

Hi paldies par atbildi. rotācijas tiks ierobežots līdz ne vairāk kā 300 grādiem, tāpēc es domāju vienu savukārt ir labākais. Es saprotu, ka, ja tas 2turn pot, tas nozīmē, ka pretestība pot būs atkarīgs no 0 līdz max, kad jūs pārvērst to 2x ielenkt. Attiecībā uz temperatūru būs istabas temperatūrā, lai no 10 grādiem līdz 30 grādiem celcius. bet ko tas nozīmē, vai kāda ir piemērošanas ppm / C? Visbeidzot attiecībā uz pretestības lielumu, mēs mērīšanas izejas spriegumu. Tāpēc mums ir akumulatoru barošanas avotu, mēs ievietojiet pot un izmērīt izejas spriegumu

hi es piekrītu, ka 2 kārtas potenciometru būs labākais. potenciometru temperatūras parametrus ne apnikt jums daudz jūsu pašreizējo projektu. izmanto ADC, lai mērītu spriegumu uz potenciometra tīrītājs kalibrētu galējā kreisajā pozīcijā, ļoti labi, un centrā.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back