Kā izvēlēties kombināciju PVT?

I

IC_Lee

Guest
Hi, viss, ko es esmu iesācējs projektēšana analog IC. Man ir divi jautājumu šeit. Es vēlos zināt, kā izvēlēties saprātīgi kombinācijām PVT (process, spriegumu, temperatūru). Kādas kombinācijas ir vajadzīgas, lai palaistu simulāciju? Un tad mans čips atgriezusies no lietņu strādās labi. Kāda ir atšķirība starp visiem procesa kārtībā (piemēram, raksturīgo, ss, ff, SF, fs, uc) veidu atšķirība? Kā modulēt savu dizainu, lai pielāgotos visām izmaiņām PVT? Paldies par atbildi!

Es vienmēr palaist trīs simulācijas, lai pārbaudītu ķēdē. Tipisks gadījums: TT, VDD 0%, 40 grādu Sliktākajā gadījumā: SS, VDD-10%, 125 grādu Labākais gadījums: FF, VDD 10%, -25 grādu

Saskaņā ar darbības nosacījumiem, piemēram,. VDD + / -5% ir pietiekami.

[Quote = silikona] Es vienmēr sākas trīs simulācijas, lai pārbaudītu ķēdē. Tipisks gadījums: TT, VDD 0%, 40 grādu Sliktākajā gadījumā: SS, VDD-10%, 125 grādu Labākais gadījums: FF, VDD 10%, -25 grādu [/quote] Es arī palaist šos trīs, bet es don 't zināt, vai tie ir pietiekami visiem dizainparaugiem.

Es domāju, ka u'd labāk izmēģināt visus simulācijas stūriem: tt + 55 ff - 25 ff + 110 ss + 110 ss - 25

Tas ir atkarīgs gan no dizaina un lietojumprogrammas. Patiesībā ir vēl viens sūtījums apspriest šo jautājumu, ja mana atmiņa nav neizdoties mani. Jūs varat meklēt tā:) Attiecībā, jordan76

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back