Kā izvēlēties izlases kondensators

L

lhlbluesky

Guest
ar virknes ADC, kā izvēlēties izlases kondensators par katru posmu? tas ierobežo siltuma troksni un DR? bet kā? Kas optimālu Cs S / H vērtība un pirmais posms? lai samazinātu enerģijas patēriņu, kondensators mērogošana var lietot. bet kā izlemt mēroga koeficientu? un vai ir vienādas visiem posmiem? Bez tam, kā izvēlēties W un L KTO slēdzi? L ir Lmin? un kā izvēlēties? Vai ir daži iemesli? pls help me. paldies visiem ienaidnieku atbildi.

Par slēgtiem ADC, paraugu ņemšanas kondensators izmērs diktē siltuma troksnis. SNR ² = (VFS ² / 8) / (kt / Cs) un SNR = √ 1,5 2 ^ N Pielīdzinot iepriekš vienādojumus, sniedz Cs = 12kT. 2 ^ (2N) / VFS ² Tātad, piemēram, N = 12 un VFS = 1V tad Cs = 0.833pF Tas ir minimālais kondensators jums ir nepieciešams. Praksē Cs ir kā 2-3 reizes lielāks. Capacitor mērogošanas: Šajā lasīt "Cline pelēko" papīra. Viņi secināja, ka optimāla mērogošanas koeficients ir apgriezti interstage pieaugumu. Par 1.5-b/stage, kondensators mērogošanas koeficients ir 1 / 2. Tātad, ja pirmajā posmā Cs = 1pF, tad 2.posms Cs = 0.5pF tā tālāk un tā tālāk. Protams, jūs nevarat ietaupījumiem, ko tā bezgalīgi. Kāpēc? Switch: jūs izvēlaties W / L, lai atrisinātu laiks pāriet netraucē nosēšanās op-amp. Es ceru, ka tas palīdzēs jums izlemt neapstrādātu parametriem. Regards, / Noman

par konservatīvu dizainers siltuma radīto troksni slēdzis ir 4kT/Cs parauga un pastiprināšanas posms un pilnībā diferenciāli struktūru. uz pretestību slēdža palēnina ātrumu pastiprinātājs, BWeff = BWorig / (1 + gm * Ron).

paldies Usman Hai un jiangxb.but kāpēc 4kT/Cs? ir tāpēc, ka tur ir 4 kondensatori (2 Cs un 2 Cf, un Cs = CF), lai pilnībā atšķirīga struktūra un 1.5bit par posmu? Bez tam, ir 9 posmi visiem, un 8 posmi ir Cs un Cf (izņemot S / H priekšā beigām), tad kā lai apsvērtu siltuma troksni Cs un Cf pilnīgi? SNR = S / R, tad kā izskatīt S un R attiecīgi? pls izskaidrot me.thanks. [Size = 2] [color = # 999999] Pievienots pēc 3 minūtēm: [/color] [/size] bez tam, kā izprast BWeff = BWorig / (1 + gm * Rons) par uz pretestību slēdzi?

Šķiet, ka jums trūkst punkti. 4kt/Cs ir tāpēc, ka ieejas punktā siltuma radīto troksni kondensators palielināšanai, kā arī trokšņa dēļ op-ampēri. Tieši tāpēc jiangxb minēts 4kT/Cs. Apsvērt trokšņa dēļ visi kondensatori jums ir jāatrod ieeja minēto troksni (kā es minēts iepriekš). Attiecībā uz SNR = S / R, tad kā izskatīt S un R attiecīgi? Es sāku apšaubīt, ka jūs saprotat pamatus. SNR ir signāla un trokšņa attiecība. Jums atgriezties un izlasīt pamati I guess.

sorry, es kļūdījies, SNR = S / N, kā jūs minējāt iepriekš, 4kt/Cs ir tāpēc, ka ieejas punktā siltuma radīto troksni kondensators palielināšanai, kā arī trokšņa dēļ op-ampēri, bet kāpēc? kā iegūt šādu rezultātu? tad kopējā vērtība trokšņa jaudas ACP ir kt Cs vai 4kT/Cs vai citu vērtību? un kāpēc? pls paskaidrojiet man clearly.thanks.

4kT/Cs ir siltuma trokšņa pāriet uz rezistenci tikai. viena kt / Cs nāk no izlases fāzes, un vēl kt Cs no pastiprināšanas fāze, lai 2kT/Cs. tad tas ir divreiz lielāks, jo pilnīgi atšķirīgu struktūru. precizitāti aprēķina laikā pastiprināšanas posms arī troksnis funkciju gm (opamp's transconductance) un Rons (slēdzis ir par rezistenci), bet konservatīva un maksimālais lielums ir kt Cs. Iepriekš norādītais aprēķins atbilst integrators, kuru var grozīt uz pastiprināšanas funkcija ar integrācijas kondensatoru reset vienā ciklā.

Tas nozīmē, aprēķināt aptuveni SNR par ADC, N = kt Cs, ir šīs tiesības?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back