Kā izvēlēties dimensijas microstrip starp 2 komponentiem?

L

liberal

Guest
reklāmās, simulācijas, es redzēju, ka divi componts ir savienotas ar microstrip, bet, kad es modelētu ķēde, es tikai izmantot wire.i vēlaties zināt, kā pārstāvēt stieple ar microstrip, kā izvēlēties platumu un garumu microstrip starp diviem componts.thanks

lūdzu savu jautājumu skaidrs. anyway, ja jūs vadāt ADS un atvērt shematisks lapu, tad varat doties uz microstrip bibliotēku un izvēlieties Mlin un vietu sch un mainīt w un l, ko jūs vēlaties.

ok. u zināt, zemas frekvences PCB, starp diviem komponentiem vads ir tikai vads, platums un garums ir neliela ietekme uz circuit.but in RF PCB, mums vajadzētu ņemt tos vērā, tāpēc es gribu zināt, kā izvēlēties tās platums un garums ok? thank u

ir dažas standarta formulas, kas nodrošina platums un garums microstrip atkarībā no pamatnes veida, biezuma vara apšuvumu. Tās ir augstākas frekvences. Lai atbildētu uz jūsu jautājumu, jūsu platums būs atkarīgs, cik daudz dc pašreizējais gatavojas iziet cauri .. doties uz Rogers tīmekļa vietnē un tie esam ieguvuši kalkulators šim nolūkam. Tas arī veido temperatūru.

RF shēmas pārvades līniju tīkli tiek izmantoti, lai izveidotu savienojumu ķēdes posmos ar noteiktiem atbilstīgiem parametriem (microstrip, co plānotājs WG, ...). Nr vadi tiek izmantoti

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back