Kā izstrādāt FSK un PSK modulāciju / demodulācijas in modelsim?

B

brahma

Guest
Es esmu jauns, lai vhdl. Vai ir iespējams veidot FSK, PSK modultion un demodulation in modelsim (bcoz tas ir ko man ir), i dont zināt, kā panākt sine vilnis, kas .. var kāds man palīdzēt. citādi anyother simulācijas rīks ir pieejams par šo?

[Quote = brahma] citādi anyother simulācijas rīks ir pieejams šajā ???[/quote] izmantot Simulink, lai iegūtu sine signālu, un jūs varat izmantot sistēmu ģenerators īstenot PSK, FSK uz Xilinx FPGA.

i guess, ka ir iespējama, kad u izmantot kvadrātveida viļņi, nevis Siniša. u var iegūst PWM ... Es to esmu darījis vienreiz .. u nepieciešamību taimeris ķēdēm, lai to izdarītu .... gadījumā, ja jūsu mērķus var sasniegt šādā veidā ... manā gadījumā tas bija tik.

Es esmu darījusi FSK mod un demod. i rodas sinusoīdu digitāli, izmantojot NCO.

hi ... Sidra šeit ... cik simulācijas rīks ir nobažījusies i plānas u vajadzētu radīt izmēģināt Matlab šim ... tā ir viegli iemācīties, un ir daudz grāmatu par to klāt šeit ... sidra_maheen84@yahoo.com

I ievietojis dažas vhdl kodu forumā, ka es esmu atradis internetā. Mēģiniet meklēt to caur šo forumu.

Hi ... Mana gradācijas projekts ir MPSK un MFSK, izmantojot jaunu tehnoloģiju, ko sauc (Time diskriminanta), emulating darba mehānisms cilvēka neironiem. divus sistēmas tika īstenoti, izmantojot Verilog un tiek simulē SYAPTICAD programmatūras pakotne. Es būtu laimīgs, lai nosūtītu dokumentus tieši šeit, bet sakarā ar intelektuālā īpašuma jautājumus. mans instruktors aizliedz mani. Thx: D.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back