Kā izmantot PIC PC saskarne (16F877a), izmantojot MAX232?

A

anwar147

Guest
hi guys .. im jauns mikrokontrolleru un vēl mācībām. Es tikko izveidots mans programmētājs un programmas, izmantojot CCS C kompilatoru. Es tikko arī uzzināju, un tā bija mana pirmā laika, lai nodrošinātu izejas uz piešķirto ostā. Mans jautājums ir, kas, kad un kā izmantot PIC uz PC interfeisu, izmantojot MAX232 mikroshēma, kas saistīti ar seriālo portu.

Labākā atbilde būtu tikai google, jūs uzzināsiet, tūkstošiem izlases circuit šeit ir maz aprakstā vai guide izmantot aparatūras UART kas ir uzbūvēts pic šī RC7 & RC6 jābūt saistītai ar MAX232 possibley būs piemērs par CCS c kompilators

Interface mikroshēma vai ķēdes var pāriet RS232 signālu TTL un vice versa.

Vairumā {visi} mūsdienu kontrolieri RS232 par sērijas pc ostām {veiktas pēc 2000} tiks automātiski pāriet uz 5v tāpēc max 232 nav nepieciešams īsti .. tikai buferis diodes 1N4148 .... par rx tx un RTS CTS ...

ok. nice guys, bet, ja im gatavojas pievienot MAX232 aparatūru, kas ir faktiski notiks, man ir nepieciešams kāds vai dažādas programmatūras, un kādi ir tās mērķi, tad: |

Jums nav nepieciešams programmatūru MAX232, izlasiet amata funnynypd ko MAX232 darīt

Google ir pilna f shēmas, kas parāda, kā tos savieno.

vēl viena lieta, kas faktiski i am kontrolēt manu 7,5 grādiem uz vienu soli Stepper motors, liekas kavēšanās katru soli, ka man ir 0,03 sec, zem kā, ka motoru paradis pārvietoties, lai Stepper motors, cik augstu RPM var iet, un arī im izmantojot ULN2003 mikroshēmu motoru vadītāja

Ir minimālais atbildes laiks no vadītāja shēmu un spoles. Pārbaudiet datu lapā no šīm ierīcēm.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back