Kā izmantot Opto Izolatoricaurspīdīgas

S

Slayerza

Guest
Hi,
Es vēlos izmantot optoisolator izolēt kādu ciparu ieejas uz manu MCU.Jautājums ir, ja man ir nepieciešams, lai pull līnijas zema, vai ne.(Skatīt pievienoto shematisks).Es zinu, ka tas ir standarta prakse, izmantojot līmi, loģika, tāpēc es domāju, ka tā būs piemērojama arī šeit?
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

augšupielādēt attēlu vēlreiz.tas varētu zaudēti edaboard serveri migrācijas.

failu nestrādāja ..mēģiniet vēlreiz.

vai jūs varētu mēģināt www.imageshack.us varbūt?ps.kas ir daļa skaits / pārdevējs jūsu opto?

Mr.Cool

Slayerza,
Jums nepieciešams pull ieejas uz leju, citādi, ievadparametrus tiks nenoteiktu kad atteikums izolators ir izslēgta.Nepieciešamo vērtību rezistoru atkarīga ieejas strāvas noplūde no MCU ievades.No trokšņa viedokļa, jo zemāka bettwer.No enerģijas patēriņa stanpoint, jo lielāks jo labāk.Tātad jums ir nepieciešams kompromiss.Tomēr, jūs arī jāapsver pašreizējo spēju optiski izolators.
Sveicieni,
Kral

Sveiki

tas darbojas
Ja jums nav ieguldījuma, iznākuma ir 0.
uz

Ņemiet vērā, ka jūsu circuit radīs lēna, kas malām, jo ķēde kapacitātes RC un 10KΩ Nolaižamo.

Ja jūs vēlaties ātrāk, uz mala, jums ir samazināt Nolaižamo pretestību.Nav ierobežojumu šo samazinājumu, tomēr, jo kādā brīdī tranzistors vairs piesātinātās, kad tas ir ieslēgts.

Jums var būt daudz ātrāk, uz malām, ar izmaksu lēnāku pieaugumu malām, ja jūs savienot CPU ar kolektoru un izmantot pullup vietā Nolaižamo.

lambtron ir pareizi, un ātrums ir labāk izmantot fotodiode, pamatojoties optrones, bet tiem ir nepieciešama papildu shēmas signālu kondicionēšana saņemot pusē.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back