Kā izmantot Load pull vedni pareizi?

S

sirod_123

Guest
Man ir shēmas slodzes izraušanas tests, tikai brīnos, kā es varu palaist slodze pull vedni? Es dubultā noklikšķinājuši uz ikonas "Load Pull Wizard", un tā parāda "mērījumu null" un "problēmu uzsākt projekta", Vai kāds palīdzēt, lūdzu?

Man ir shēmas slodzes izraušanas tests, tikai brīnos, kā es varu palaist slodze pull vedni? Es dubultā noklikšķinājuši uz ikonas "Load Pull Wizard", un tā parāda "mērījumu null" un "problēmu uzsākt projekta"
Kas uz zemes ir jūsu jautājums? Vai jūs domājāt faktisko mērījumu izmantojot faktiskās instrumenti? Vai tu domā daži EDA rīks Play? Sekojošos ir vispārējas piezīmes par jums. - [Color = red] Vienmēr apraksta pareizu instrumentu nosaukumu un pārdevēja vārdu, kas jums izmantot kā instrumentu vai simulatora [/color] -. Vai nav darīt vairākas ziņas, kas ir tāds pats saturs. - Vai nav pieprasījums pirmkodu vai uzvedības modeli bez pūlēm. - Ir daudz simulatori, kas analizē sauc par PSS, PAO un Pnoise. - [Color = red] Aprakstiet detalizēti izmantojot pareizas terminoloģijas [/color] -. Warnigns atšķiras no kļūdas. - ADS nav vārds simulators. - Nav rīks, kuru nosaukums ir Cadence. - Nelietojiet Direct Plot Cadence ADE akli nezinot definīciju. - Visas Direct Plot Cadence ADE guvums ir "pareizi", "patiess" un "praktisko" sprieguma iegūt. - Nesajauciet Simulation ar Post Processing. Tās ir pilnīgi atšķirīgas fāzes. - MATLAB atšķiras no Simulink. - Uzziniet, mērījumi, izmantojot faktisko instrumentus. Ne "EDA rīks Atskaņot

Es esmu, izmantojot MWO, un es vienmēr saņemsiet "Mērījumu NULL" pēc tam, kad es noklikšķiniet uz loadpull vednis

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back